SPÄNNIGNSHUVUDVÄRK

Finner absolut ingen ork längre till att blogga, kommer inte tbx på ett par dagar nu.

Har varit ner till läkarstationen här idag, dem tror efter att ha pratat med mig o undersökt mig att jag bara har spänninghuvudvärk. Jag tvivlar på det likså morsan, det förklarar ju inte varför jag är så trött hela tiden.

Vi får väl se när provsvarerna kommer tillbaka.

INGET AVESTA

Jag struntar nog i bloggen ett tag nu..
Orkar inte med skolan idag så jag stannar hemma. Har verkligen jätte ont i magen och vänster sida om huvudet så gör det sjukt ont, sen mår jag illa och har varit på väg att spy ett par antal gånger nu.
Det positiva med det hära är att jag slipper biologi provet & gympan! Fast jag och Lovisa skulle egentligen åkt över till Avesta idag om jag hållt mej frisk. Känns jätte tråkigt, eftersom att jag sett fram emot det.
Men får ta det så fort jag blir frisk igen istället!


Saknar sommaren och alltihopa därifrån!
Speciellt Sandra o dedär, HAHAHA! (a)
Denice och Sara &så.


LEVANDE DÖD ( livetgårvidare

Har inte orkat göra någonting idag.. Trots att jag lade mig redan vid klockan tio igår och vaknade tolv idag så har jag kännt mig levande död. Tänkte ringa Sandra o höra om vi skulle hitta på något, men jag orkade verkligen inte! Så jag har bara legat och kollat på film framm tills nu när farmor&farfar kom för att kika på Svea/(eller vad hon nu ska heta).
Får se vad jag hittar på ikväll, om jag orkar hitta på något så ringer jag väl till Sandra annars är jag bara hemma och kollar på tv hela kvällen typ.. Det låter väl superkul?




lilla hjärtat, Svea!
Visst är hon söt? :D


Min stora bebis älskling Tusse. :)




KISSEMISSE SVEA

Har tagit svinsprutan, eller vafan man ska kalla den.. Hela våran klass stog på ett led sedan tog dem in oss fyra och fyra. Fick stå kvar sist tsm med Emil, Jeppe & Albin.S. Så jävla kul! Jag är jätte rädd för sprutor men dem var fan räddare än mej!

Slapp ju svenska så vi hade 2 timmars hål timme efter det! Gick ut på byn och så, sen gick vi hem till Lovisa o tittade på tv. Sjukt skönt, jag hann vila mig lite innan dem sista lektionerna. Inte hade Bosse märkt att vi struntade i att äta heller.

Sen så var ju mamma&pappa över till Arboga och hämtade våran kattunge. :D Den heter typ Svea nu, ellernått. Den är galet söt! Ska ta kort sen, nu får man knappt hålla i henne. Hon är en tuff liten tjej.

EN FÖRÄNDRING, NÅGOT BÄTTRE KANSKE

Jag orkar inte, orkar ingenting just nu. Känns som om jag ska spy på allting, allt är så jävla äckligt. Det får mig att må illa. Vette fan vad det är med mig just nu, allting gick så fort. Jag vet inte vad som gick så fort, men nåntingen är det iaf, nått som jag missat. Är det här början på nånting nytt? Har jag nått botten och nu börjat treva mig upp mot toppen igen..?
Är mitt i någonting, en förändring, som jag hoppas på leder mig fram till något bra, bättre till och med!
Får se om bloggen kommer få lida någonting av det här, utom det som den redan fått gjort ett tag.. Det har ju varit fram och tillbaka ett tag..

Iaf så har jag klarat hela skoldagen. Den jobbigaste på länge.
Måste:

* Bli klar med engelska häftet tills nästa fredag!
* Repitera allting som har med rättstavningen att göra.
* Lära in spanskaglosorna tills imorgon! + andra spanska"provet". 
* Historia, bli klar med "frågepappret", måndag/tisdag. Börja med uppsatsen!
* Biologi prov på måndag! 
* Matte kap3 bråk 1-64, måndag.

Jag avlider! Känns som om det här kommer bli riktigt tufft. Fast å andra sidan så kan jag alla saker rätt bra o sådära, och jag brukar lyckas med hjälp utav att jag är så envis som jag är. Både bra och dåligt, dock.
Jaja, jag ska hoppa in i duschen nu, sen spanska & efter det ska jag verkligen sova!

& imorgon när jag kommer hem väntar en liten kompis till Tusse här hemma på mig, en liten kattungen! :D




" I know some shit so hard to swallow "

KLAR MED BIOLOGILÄXAN & JAG SKRIKER AV LYCKA!

Började fundera på att ta en blogg paus och bara fokusera på det viktigaste, men kommer ändå inte kunna att hålla mej ifrån att skriva, så fortästter blogga som vanligt istället!

Lovisa, har varit här ikväll.. Jag var helt själv hemma och hade nyss duschat, så jag gick omkring halvnaken. Hörde inte heller att det ringde på dörren så hon gick ju in, eftersom att hon visste att det bara var jag hemma. Haha fyfan vad rädd jag blev alltså!
Har blivit helt klar med biologi läxan, 14 frågor har verkligen kämpat för att bli klar med dem där jävla frågorna. Blev så lättad och lycklig att jag lade mig på golvet och började typ skrika&skratta! Gu' va kul det var.


ALDRIG BLI SOM NÅGON ANNAN

Godmorgon sötnosar! Jag är såhära jättejätte trött just nu, har legat och snackat skit med folk hela natten sååå (a).
Vaknade och såg att jag hade fått ungefär7 sms eller något och ett utav dem var från Linnea (inte min syster!). "Äre okej om jag typ sitter med dej och löwgren, asso om jag sitter bakom er eller något? :) :$.
För ungefär ett halv år sedan blev jag och hon osams.. Jag tröttnade så sjukt mke på henne, om hon inte kunde inse att hon gjorde fel o dedära var en del av hennes riktiga jag som visades då bestämmde jag mej för att sluta vara med henne. Så jag och Lovisa blev kompisar igen efter att hon, jag och Linnea hade bråkat så hade hon lämnat mej&Linnea. Aja, skitsamma, ni fattar? Iaf så har hon inte bett om ursäkt eller någonting och hon har lix hållt på och käftat på msn o skickat sms ocj jaa tammefan allt har hon gjort! O nu ska vi sitta på bussen som om ingenting har hänt bara för att hon inte har några vänner kvar..? Det enda som stör mej är att hon är pinsam och omogen utav bara helvete. Även fast jag har lust för att ge tillbaka på samma sätt som hon behandlade mej, så tänker jag aldrig vara som henne jag är bättre än så! Det har min morsa lärt mej och det är någonting som sitter kvar!

TREDJE GÅNGEN

Nu är jag hemma igen, äntligen!
Jag trodde att jag skulle somna inne på mattelektionen (sista lektionen). Har varit så otroligt trött eftersom att jag låg uppe och kollade på filmen G för tredje gången på 2 dagar nu. Kan inte sluta kolla på den.. Jag är typ kär i Sebastian..? Slipper iaf skolan imrogon, ska ju iväg o spela innebandy tsm med skolan eller aah tsm med dem tjejer från skolan som anmält sig. Börjar vid halv tio och slutar halv ett tror jag! :D



minne.
glömmer aldrig,
det bästa med dem bästa.
Örebrocupen 09!

G SOM I GEMENSKAP

Skoldagen rullade på i vanlig ordnig, förutom att vi hade Per Ho(r)bro som vikarie på matte + att jag fick jätte ont i magen på gympan.
Jag och Lovisan gick till ica och köpte pepparkaks deg men det var inte alls så gott som jag trodde att det skulle vara, känns fortfarande som om jag ska spy..! Så har vi glott film idag! "G som i gemenskap" ni vet dendära gammla svenska filmen? :D Helt såld på Sebastian Håkansson som spelar Alexander i den filmen. Så snygg, eller ja söt iaf!
Tänkte faktiskt typ kolla på Madicken sen.. asso jag menar Sebastian är ju med i den! :D:D:D:DD:D:D

Är det någon mer än jag som tycker att han är snygg?

FAGERSTA PÅ GYMPA

Kom nyss hem från Fagersta. Lovade min lilla busigalillasyster att jag skulle följa med henne och kolla när hon var på gympa. Hon har blivit jätte duktig! :)
Följde med morsan in på coop och fick mitt efter längtade godis. Bara för att jag tkr så synd om mej för att jag är tjej o vi får lida så in i helvete - magont. Hade tänkt att träffa älskling när jag kom hem fast kände mej alldeles för trött just då och sen så var det ju de dära med biologin..



Systerliten! ♥

SPORVÄXTER = MOSSOR O SÅNNT?

Har tagit en paus från min jävla biologiläxa, trorfan att jag snart börjar grina! Fattar ingenting, så jag måste läsa på både anteckningarna och 25 sidor i boken, vigillart?
Har massa mera läxa som ska göras också, jag tror jag börjar gråta. Bara för att jag knappt har sovit någonting. Får hoppas på att någon ringer och räddar mej från denhära skiten snart!

btw, är verkligen twilight böckerna&filmerna som alla säger? Jag har faktiskt ingen aning, har sett 10minuter av första filmen bara.

SÖNDAGSMYS!

Nyduschad och nyvaken.. Är verkligen jätte hungrig så ska snart ta något o käka, sen så är jag trött somfan! Somnade halv fem, kunde absolut inte sova av någon underlig anledning, samma sak nu när jag inte kunnat somna om.
Någon som har tips på någon bra film? :) Det är verkligen jätte tråkigt väder så jag orkar inte hitta på något ute.


Älskar låten, gammal men sjukt bra!
Får mej nästan att gråta, "avnågonanledning"


STAND BY ME

Jag hann faktiskt träffa Lovisa en liten stund!
Hon kommer över hit och jag sminkade mej drog en borste genom håret och slängde på mej nya kläder sen drog vi ut ett tag. Jag&hon rammlade in genom en buske på någons gård, gjorde ett tvprogram & låg på vägen o kollade på stärnorna tsm :)
Annars har jag inte gjort så mkt, snackat i tfn och kolllat på film. Filmen var bra, jätte bra faktiskt! Tråkigt nog inte så bra att den nådde upp till mina förväntningar. Men ändå en utav den bästa filmen jag sett på länge.


KÄRLEK, FINNS DET?

Mamma&pappa är hemma!
Jag har fått en ny skärm till min dator som är inkopplad och allt redan nu. :) Tack, jag älskar er!
Jag&affe har blivit samms igen!
Ikv hade jag tänkt att kolla på filmen "Stand by me" den är sjukt gammal men verkar så grymt jävla bra! Före det vette fan vad jag ska hitta på. Lovisan skulle ringa när hon kunde vara, alltså efter hela hennes släkt firat klart henne dock kan ju det ta lång tid :/ Aja jag har iaf filmen! haha.

hittade massa bilder på min dator! Ganska skoj kan jag tycka :)
typ fyra månader sen, hemma hos Adamälskling? ;o


TJEJER SKÄMMER UT MEJ..?

Jag skämmsöver att vara tjej..
Vart fan ska jag börja? Vi snackar skit bakom ryggar, alla har någonting som det går att klaga på, vi bråkar, tjaffsar och missförstår varandra. Istället för att bara fråga "Du det är inte så att det är såhära, blablabla?" få ett svar på det, sedan är det bra och man kan fortsätta vara vänner, ovänner eller vad man nu vill vara med h*n.
Killar kan iaf ta tag i saker o är inte mesiga, men ofta (iminålder) slåss dem om det? Så dem kanske inte är så mkt duktigare än oss trotts allt?
Tack gode gud, så är inte alla tjejer eller killar så dära men det är ju dem som stämplar oss tjejer/killar.
Jag menar inte att jag är bättre själv, för det är jag absolut inte! Jag snackar också skit men jag kan iaf ta tag i saker och reda ut dem sakerna! Den jävel som tolkar det hära fel, är fane mej dum.

Jag är inte jätte tjejig av mej.. Jag får ofta höra från killar att t.ex aah men du har ju fan lite stake, du är lite grabbig du. Ska jag vara helt ärlig så klara jag inte av tjejer som är 100% feminen, jag tycker bara att det är irriterande och jag anser att man är tråkig som fan då! Bara sitta hemma dricka sin jävla latte och snacka om sitt nya rosa nagelack..? Klarar inte sånnt! Jag är hellre ute och gör andra saker.. barnsliga saker kallar vissa det för, men inte jag, kanske kommer jag också kalla det barnsligt när jag blir äldre..?

 


ENSAMM HEMMA

Morrn!
Jag vaknade faktiskt redan klockan nio idag! Så jag har hunnit med att duscha och lite sånna saker och skickat iväg Linnea till farmor eller hon hämtade henne. Dem skulle iväg och göra någonting som jag kände mej lite sådär mindre sugen på att göra. Men Linnea får det nog kul iaf, Tilda skulle ju med så!
Tills klockan halv två då jag kanske om jag orkar gå till farmor och käka, så blir jag faktiskt helt själv här hemma! :D Älskar att vara för mej själv, det är så otroligt skönt! Ska städa lite fixa håret och så, sedan glo på nya Wallander filmen!

Så vi hörs lite senare :)


TEATERN RÄTT VIS, *K

Hemma igen.
Skoldagen var tråkig med få lektioner, började med språkval direkt efter teater& sedan 2h rast + mat.. & sådära har skoldagen sett ut, lite mindre kul alltså!

Direkt efter skolan gick jag hem till faster, eftersom att morsan&farsan är i sthlm. Faster ville ha oss där, eftersom att hon tycker det är skoj :) Jag va med fabbe och kikade på filmen brüno, världelös film är det ända jag kan säga!
Senare delen av kvällen var jag hemma hos Lovisa tsm med Hanna, Anna och såklart Lovisa. Vi hade sjukt kul! Käkade, snackade skit & var ute. AHAHAHAHAHAHA! Vi har inte gjort något dumt däremot har jag haft det skit roligt!

Är just nu hemma själv med syster, ska sova själva inatt. Men det är ingen fara vi brukar sova själva när mamma&pappa jobbar, så jag är van. Tänkte hyra någon bra film nu och sedan sova. Sovmorgon imorgon ju, ÄNTLIGEN!

Grattis pullan! ♥

Passar på att lägga ut en utav min favorit bild! Tycker faktiskt att den är ganska bra..?


KARIN.K ÄR IDIOT !

Har nyss blivit klar med spanskaläxan och är nyduschad.
Direkt efter skolan idag så åkta jag tillsammans med morsan&syster över till Avesta, skulle köpa present till Lovisa&Sandra.. eftersom att Lovisa fyller imorgon så ska jag över en sväng dit och käka tillsammans med henne, sen kommer också Anna&Hanna! Sandras ska ha en present eftersom att jag glömmde..
Nu ska jag hjälpa systerliten, vi hörs! :)


Skriver av mej lite angående solektionen!

Karin tyckte att vi skulle få redovisa vårat grupparbete om ön trotts att Matilda åkt iväg på skidläger occh då tagit med papprerna! Ändå fick vi redovisa ur minnet.. Det var bara jag och Cicci som pratade också, varken Albin eller Simon kunde öppna käften..! Hon tyckte att det var konstigt att vi inte hade fixat med papprerna innan hon åkta, men jag viste ju inget om det förens en timme efter hon åkte igår!?


SANDRA FRÅN DAGIS VAR HEMMA HOS MLI & LEKTE..

Äntligen vi har fått vårat nya internet! :D Kommer kunna skriva mera i bloggen och kunna kommentera utan att det tar en kvart att ladda sidan, ungefär.

Lite om dagen, skoldagen var ehm.. okej! Slapp morgon med elevensval med Bossebo. B dels provet i matte som gick kanon, vad jag tror + 19/20 rätt på A delen som vi gjorde i måndags. Det är helt otroligt Anita som vi hade i 6:an tryckte verkligen ner oss.. Jag trodde inte att jag kunde någonting i varken matte eller engelska förns det nu visats att jag faktiskt är duktig i båda delarna! Nog prat om skolan, har blivit mycket "vuxen" sanck från min sida sen ett par inlägg tillbaka tycker jag..?

SandraÄlskling följde med mej hem från skolan idag! Vi hade sjukt kul.. En utav dem få eller nästan den ändå som jag fortfarande är med sen dagis. Bortsett från E&T.

Har också hunnit med en liten sväng promenad med musik o allt.. Så skönt att själv få tänka ostört någongång också! Kom på att jag måste skriva av mej om att jag ibland kan skämmas över att vara tjej, så att jag kan förstå mej lite bättre..

S A N D R I S ♥


DUSCHA, SPANIEN & RING LOVISA!

Kom hem sent igår, efter att ha varit hos älskling typ hela dagen&kvällen ♥

Idag fick vi tillbaka våra prov från sammhällskunskapen, jag fick MVG. Något jag absolut inte hade förväntningar på, trodde starkt på ett G eftersom att jag inte pluggat.. Positivt överskad, :)
Jag ska göra klart spanska häftet + plugga lite glosor på spanska, sen leka med Lovisa! (omjaghinner..)
Fast före det ska jag fan duscha, så att jag piggnar till!


ÄNNU EN NY VECKA

Lite trött, jag tror nog det.
Kände mig faktiskt ganska så tvungen att glo på "Heart break hotell" igår. Så jävla skön film haha.
Är också ganska less på saker nu. Det visade sig nämligen att det var dags att börja snacka massa bullshit&skälla på mig igår igen. Blir så förbannad även fast jag vet att ingenting av det som du säger stämmer till 100%! Men ändå  kan inte jag knipa käft..

Aja skitsamma, bryr mej inte!
Nu ska jag till skolan och leka :)


DU HAR LÄRT DIG ATT SLÅSS & DRICKER CIDER NU, 17ÅR O MAN?

GodMorgon, jag har precis fått på mig kläder och sådär.
Kollade på film hela natten och snackade i telefon både med slidan&A, fråga mej inte varför vi fortfarande pratar, men jag kan inte släppa honom ännu? 
Till en, eller nästan alla Johan Falk filmerna satt jag och grinade! Vissa dagar är jag så jävla känslig..
Jag ska ta och börja räkna klart matte kapitlet som jag inte gjort än och vi som har prov på det imorgon, panik! Men som tur är kan jag alla prov frågorna så det borde inte vara någon fara!


Inte min tröja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;s
el amor debe ser todo o nada!

TILDA&FREJA VÄRLDENS SÖTASTE GANSTERUNGAR! :D

Hemma nu.
Uppe hos farmor&farfar var också Tilda&Freja eftersom att Anna var i sthlm och Niklas i v-ås.. Fan dem där ungarna är aldrig still, haha. Freja är envis som fan hon blev fett sne på mig när jag bärde ner henne från stolen. Trampade på Tilda som cyklade på "träningscykeln" så att jag fick bära bort henne.. Men ändå är hon en utav dem sötaste ungar som jag har sett Tilda också!
Jag rammlade omkull också.. Missade bänken, shit va kul det måste sett ut, fast tror att jag var den som skrattade mest.

Ska snart följa med morsan ut så att jag får skjuts till farmor o hämta några utav Johan Falk filmerna, ska kika på film hela natten och snacka med pullan! :)

Något som jag hatar är fjotisar eller wbjortisar, Alla jävlar som är så jävla beronde att vara fjortis kanske skulle börja att tänka på att fjortis är ett beteende. Du blir inte mer fjortis ovasett om du har en hel jävla tub brunkräm i facet!
Typ som den här lilla osäkra flickan som försöker dölja sin rädsla&osäkerhet bakom flera kilo smink..Hon kan väl fan inte vara seriös? http://aliciouspinkley.blogspot.com/
Hon verkar ju tro att hon är typ som dessie eller någon? XD
Det här är mobbning, förlåt mig?



Tilda



Freja


REGLER SOM INTE FÖLJS AV LÄRARNA ÄR INTE ETT LIKA STORT FEL?

Jag kommer ihåg på mellanstadiet då Anita för hundrasjuttiosjunde gången berättade om vad vi hade hade för ansvar när vi gick i skolan, eftersom att våran klass&6b:s klass alltid försörde o höll på.
Det kanske räcker med att jag berättar om när våran klass i tvåan lekte haschfrabrik hela klassen var med på det och att vi brukade hoppa in genom fönstret och vara inne i klassrummet, lyssna på musik, jeppe skatade på bänkarna o.. Ni fattar?

Iaf hon sa alltid också att om man tyckte att man blev illa behandlad av någon, barn som vuxen så skulle man absolut berätta det för henne! 
Våran gympa lärare Pelle kallade Pelle/Johann för världelös när han både kom försen, hade glömmt kläder och inte kunde fånga bollen som han passade till honom. Stackars Pelle tog åt sig så in i helvete av det han så + att det faktiskt är synd om honom nu när han flyttat till sin pappa som är jävligt speciell.  Han berättade om vad som hänt på gympan för Anita, men nej det var nog inte så att han inte menade att vara dum mot dej säger hon då! Pelle fortsatte tjata om att han vill prata med rektorn, men det fick han inte för Anita.
Det var ju förfan hon som sa att man skulle säga till om man själv tyckte att man blivit illa behandlad av någon så att hon kunde fixa så att allting blev utrett, så att t.ex Pelle skulle slippa vara osäker på gympan. Men när något sådant händer kan hon inte misstro en utav dem som hon jobbar med så hon skiter att lyssna på eleven!?
Varför är det då så jävla viktigt att berätta om man mår dåligt för att någon behandlat en orättvist?


räkna med stavfel, var/är stressad, slarvigt skriven text!


DU&JAG, DET VAR INTE SÅ DET SKULLE VARA FRÅN BÖRJAN.

Godmorgon!
Somnade ungefär vid klockan tio eller elva igår! Har verkligen varit sjukligt trött i veckan, så att lägga sig tidigt och sedan få en halv lång sovmorgon var skönt som fan! Fick lite smått panik när jag vaknade, tänkte på vad stackars syster hade gjort medan jag sov.. Eftersom att vi är hemma själva under dagen då morsan&farsan är i v-ås. 
jag börjar fundera på om farmor slagit i huvudet..? Eftersom att hon nu faktiskt bryr sig om oss. Aja, hon ville bjuda oss på mat idag så att jag skulle slippa göra det. Jätte snällt utav henne, men borde inte det vara en självklarhet egentligen, hon är våran farmor ju. Skitsamma hon börjar förändras sig och jag börar tycka om hene igen. Vid två ska vi gå upp till henne och farfar om han är hemma.

Vet inte vad jag jiddrar om, är nyvaken!
Ska ta en dusch, sminka mej och sen ska jag mysa med systerliten.

LOVE SHOULD BE EVERYTHING OR NOTHING AT ALL!

Glömmt igen..

Just nu känns nästan allting jobbigt, så "förvänta" er inte att jag ska vara duktig på att uppdatera ofta.
Fredagen är en slappdag i skolan, vi har knappt några lektioner dock slutar vi fem i halv tre som gör att det ändå blir ganska jobbigt.
På spanskan var det tänkt att jag&Tess skulle göra provet som vi båda missat, men Imelda hade glömmt bort det för tredje gången och flyttade därför det till IPS. Provet var sjukt lätt. Ganska säker på att det blir ett högt betyg på det! :D
BossBo var sjuk och vi fick ha vikarie på bilden AlbinS syster. Underbart att få slippa honom..!

Hanna jag förstår att du har det jobbigt nu,
med tanke på vad du går igenom..
Jag vet inte hur det känns,
jag försöker att förstå men det är omöjligt!
Jag finns iaf om du behöver prata eller något!

EN GRAFF!!!!! :D
Linus du gör en verkligen glad!
Sjukt skön kille.


"EMELIE ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE, OFTAST!"

Tråkigtråkigt, jagvetfyfanförmig..
Tillbaka nu igen! Just nu är allting bättre än vad det har varit på länge.. Ett steg närmare ett problemfritt liv, (okej det finns föffan inget som heter problem fritt liv!?) Jag och A har bråkat o hållt på somfan ett tag nu, men det verkar ha lugnat ner sig nu en vecka efter vi löst det. Det känns nu såhär i början (viharbörjatom, igenokej mellan oss!
Det känns som om jag jämnt skriver om att jag har eller bråkar med folk, massor med folk. Låter som om jag är en riktig bitch som har lätt för att bli oense med folk. Men det är verkligen inte så, jag är motsattsen till det!

Igår;
Skola, plugga och vart med Tovan! Gick upp till kärrgruvan men det hände inget kul där så vi tänkte dra till klackberg, dock fick jag en idé om att vi skulle gå till flängan, förbi Amanda och sen han AntonR.. Slutade med att vi kom vilse och sen aah.. Det slutade lyckligt och iaf jag hade sjukt kul hela dagen igår!

Idad;

Skola, skulle gjort spanska prov men Imelda glömde det. Nu: vänta på Tovan sen typ Kärrgruvan, fragg eller nått ;o


GRATTIS PAPPA JIMMY PÅ FARSDAG!

Lovisa och jag var ute en sväng på eftermiddagen och käpte hårspray, eller jag gjorde.
Sen gick vi hem till mig och glodde film, kikade på bonde söker fru och ensam mamma söker (repriserna). Alltså vafan han den där Roger eller vad han hetter (bonde söker fru) är 42 eller något och bor fortfarande hemma hos morsan o farsan? Ganska sjukt.. Jag menar han tvättar aldrig, lagar inte sin egen mat, handlar inte själv o.s.v o.s.v Jag är förfan vuxnare än honom!
Första gången jag kollade på bonde söker fru i år och kanske den sista, det var ingen som verkade så där värst normal.
Nu ska jag äta & plugga, inte det roligaste men ett måste dock.


(gammalgammal bild..)
Grattis farsan på farsdag!


A, S, E, M & C !

Har knappt sovit någonting inatt, somnade kanske elva vaknade tre jävla gånger! Drack, kollade på tv, satt vid datorn o sånnt..
Nu ska jag leta kläder, sminka mig, ringa Tovis och sen göra någonting. Ska plugga inför fysik provet imorrn, men det går väl fort?
Jag vill till fagersta !


ETT VI

Förlåt för att jag varit så tråkig.. Har inte haft tid, lust eller ork.
Men nu så!
Sov hos Tovan igår. Fyfan, jag var så jävla trött så att det ända jag gjorde var att skratta. Jävla kul vare iaf. Vi lyckades somna skit tidigt typ redan vid två! Vaknade vid tio, frukost, sedan följde vi med hennes mamma o pappa till Avesta. Hade knappt nå pengar sedan hittade varken jag eller hon något.

Nu ska jag duscha sen ringa henne o dra ut?


Så fin teckning! :D
Gjorde den på bilden tillsammans med Tovan, Bosse gillade den inte.. :/
Men det gör iaf jag!
älskar oss.

SJUK & ETT MISSAT SPANSKA PROV

Jag hade så jävla ont i både magen och huvudet igår så efter att jag hunnit med att skriva klart provet & varit med på fysiken så gick jag hem.
Låg nästan bara på soffan och kikade på tv igår, orkade inte göra något. Men idag är det bättre, bara lite ont i magen, så det blir skola som vanligt imorgon. Hatar att vara sjuk/hemma från skolan.. Man ligger ju bara och gör inte nånting? 
Jaja, jag är iaf tbx nu! :D


EMELIE VARFÖR ÄNDRAR DU INTE BARA PÅ DIG, DET ÄR JU LÄTT?

Så jävla irriterad, det är inte så jävla lätt att ändra på sig själv. Går inte på en jävla dag, det är pågående process eller vad fan man nu säger? Fyfan idot som försöker leka smart, ibland översakaru mig alltså.

Fyfan idag gällere, prov och det kommer gå fantastiskt bra, hoppas jag.
Just nu gör jag inget annat än att längtar tills dagen tagit slut. Somnade tolv igår, kändes fan som jag va full när försökte ta mig till badrummet nyvaken. Men gud va synd om mej ha? Nä får skylla mig när jag ställer till det för mig..

Vissa saker glömmer man aldrig..?


- DET HÄR FÅR DUGA SOM RUBRIK

Ska ta och lägga mig i sängen nu, är grymt trött men kom precis på att vi ska lämna in nått jävla mattehäfte imorgon som jag glömmt att göra klart - så det ska göras nu. Sen måste jag ringa affe och reda ut saker, bäst att göra det nu på engång, ja menar bäst att passa på när han äntligen vågar stå för sin åsikt..

Måste be morsan att fixa tid till bup igen, vill inte falla in i samma gammla vanor igen.. Samma jävla helvete.

BERÄTTA FÖR MIG, SÅ REDER VI UT ALLTING*

Det blev en bra första-dag-efter-lovet-dag! Jeppe höll på med nån kola och la som snus uppe i läppen som han sedan inte fick bort när vi skulle ha matte, Karin var kanon rolig på so:n, AntonR är som han är, spanska provet blir på onsdag istället & Dencie o jag snackar igen. :) Sjuk dag.
Har varit med Lovisa tills nu, eftersom att vi har samhällskunskap prov om "Lag & rätt" imorgon tänkte jag så duktigt av mig sätta mig ner tillsammans med kära mor o plugga på det nu istället.
Hörs senare!

HARE FUNNITS NÅGON SOM FÅR DIG ATT TAPPA ANDAN?

Godmorgon alla puddigar!
Just nu känner jag mig död är sjukt trött eftersom att jag mådde illa som fan igår + att Arvid ringde mig o höll mig uppe så att jag inte kunde sova. Aja, du ä bäst ändå. Skulle lätt kunna vara hemma idag men tror att vi har spanska prov då äre mer värt att gå o göra det nu ist för o göra om skiten senare.
Skönt nog så börjar vi tjugo i nio idag!


Bild från januari i år? Har förändrats mycket sen dess..

FÖRSTA NOVEMBER!

hhhhhhhhhhhhej(viktor), vaken nu.
Idag är det den första november, höslovet är slut men ganska så snart är jullovet här. Jag har stält in mig på att klara alla betyg kanon hela jävla året!
Ska göra mig iordning nu sen så ringer nog Lovisa strax :D Harsaknathennesomfan!



<3!

Någon som har tips på bra låtar?

RSS 2.0