TRE PROV - SO, MATTE & KEMI

Såklart fick hela klassen spanska med Emelda i en hel vecka framåt.. Har iaf någonting att skratta åt nu! Hon typ bah, nej inte "mjaoou" och när hon frågade Emil vad chao betyder va han inte alls med och kastade ur sej källare..!? haha fyfan, helt jävla vrickad lektion alltså!
Efter skolan var jag med Lovisa, vi gjorde klart all matte läxa så nu är iaf den klar. Sånna jävla torlejfare vi är alltså. ;9 Jag behöver komma igång med att läsa på till dem tre proverna som vi ska ha om någon/några veckor... So, matte och kemi. Vill verkligen inte göra kemi-provet! Jag är ju fan livrädd hela tiden där inne. Lixom när jag och Lovisa arbetar sitter vi o käftar med varann om vem som ska slippa göra de o de, haha det här kommer bli lyckat känner jag på mej! =D

Nu ska jag borsta tänderna, sen sägen och läsa matte.
GodNatt.


bara för att typ alla tycker att jag är en skön/härlig person? :)


EMELDA

För ungefär en timme sen gick jag upp och började göra mej iordning... Nu när jag sitter här kommer jag på att jag inte börjar förens tjugo i nio idag. Hur fan kunde jag glömma...? Det blir aif en lugn morgon, med fyrtio minuters samling. Eller lugn & lugn... Om vi ska ha spanska efter med Emelda blira väl fan inte lugnt. Jävla kärring jävel alltså! Typ hatad av hela klassen!


JONAS RÅTTOR...

Nu är jag hemma igen efter en sjukt rolig helg!
Igår kväll åkte vi (jag & Lovisas familj) hem till Jonas. Nästan dirket när vi kom dit frågade Jonas mej och Lovisa om vi ville med till Jesper och vara med dem o några till, vi svarade nej och sa hejdå till honom. Under dom tre timmar vi var där lekte vi med hans råttor och höll på att klämma ihjäl en utav dem... Som tur var klarade den sig! Lovisa lyckades ha sönder deras gunga också, den gick typ sönder när hon gungade. HAHAHAAH!  
Var också ute och fiskade med hennes pappa. Såklart började det spöregna, jävla vilka vågor det var... Hela båt jäveln flög ju, haha! ;D




jag har typ inga bilder alls från helgen... denna är en utav dem få som blev bäst.


" EFTERLÄNGTADE " ANDREAS..!

Precis blivit klar med packningen som jag ska ha med mej till Furudal i helgen. Denna helg ska nog kunna bli riktigt rolig, om vi får sova ute i förtältet och förhoppningsvis kommer Andreas upp dit till helgen! Längtat som fan har vi gjort efter honom, ellerhur Lovisa!? Haha..

Sara är sjuk eller bara försvunnen, inte i skolan och svarar inte på några sms. Hör av dej unge!

Före jag blev klar med packningen var jag över till Avesta och med hela familjen och handla idag. Hittade ett par jeanstights & två tunikor! Måste handla mera senare! Men nöjer mej såhär så länge. (: Tack mamma och pappa.
Nu på senare tid har jag lärt mej att vara tacksam och snäll, igen.. Känns mycket bättre att vara snäll, varför bråka och vara arg? Finns ingen mening i det. En dag står man där och ångrar att man inte hann berätta hur mycket man egentligen älskar dom.


KICKI FÅR HELA KLASSEN ATT SKOLKA?

Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen efter det ska jag kika lite på första matte läxan. Redan nu sitter jag och orar mej för onsdag då den ska lämnas in, eftersom att det blir en muntlig redovisning framme vid tavlan. Får iaf ta med mej en kompis fram... mycket snällt kicki nu när du ändå tänkt att typ få hela klassen att skolka!?

Efter skolan var jag med Sara och Lovisa... Eftersom att det bara regnar hela tiden var vi inne och glodde film. " Män som hatar kvinnor ", den var ju faktiskt riktigt bra händer saker hela tiden nästan, absolut inte tråkig! Tycker det låter som om vi gjorde ett vuxet val av film.
Och såklart har vi slagits också, i min säng fan vad jag har ont nu asso!

BULLEN..

Hade verkligen ingen lust alls till att blogga igår... Jag följde inte med till stallet igår, för att jag kännde mej irrierad över en sak som en bara kastade ur sig..
____________________________________________________________________________

Vi fick sluta tjugo minuter tidigare från våran sista lektion idag, som är matte. Kicki trodde att klockan var fem i halv fast den bara var fem över två, haha vilken tur man kan ha! ;D
Direkt efter skolan följde jag & Lovisa med hennes mamma över till Avesta. Hittade inget, fast hade iaf riktigt kul...! Nu på kvällen var vi ute o cyklade ett litet tag. Vi såg typ en som Lovisa sa kallas bullen, haha?

Som nästan varje gång vi är ute träffade vi även nu på Erik, Ville, Simon och Erik.L... Fan vad dryga dom e! Hejade också på Pontus och Viktor! Och några från... ehm, 7B eller om dom går i 7C, har igen riktig koll ännu.

älskar dej,
<3!

Nu har Hannah gjort slut med Adam, efter en dag!? Hahah, förstog att det inte skulle hålla nå länge, fast nog fan trodde jag på mer än en dag iaf!
 
Kan man äns säga att man vart tillsammans när det bara handlar om en dag? Låter bara barnsligt och på något sätt omoget, enligt mej...


STALLET

God morgon!
Om ungefär tjugo minuter ska jag börja gå till skolan... Börjar tjugo i nio idag, tjooho va skojsigt! Nej, men skönt iaf.
Blir rätt lugnt på morgonen med fyrtio minuters samling, sen språkval, usch! -.-'
Senare ska vi ha kemi, ehm... Ska förska hitta dit iaf!
Ska följa med Lovisa till stallet efter skolan, åker buss dit och hem får vi skjuts av hennes mamma. :)
Hahah jag och hästar. Fast har faktiskt ridit förut.

Nu blire frukost!

FÖR KALLT FÖR ATT BADA!

Jag och Lovisa har vart vid Klackbergs badet hela dagen! Inte för att vi har badat... Det är det alldeles för kallt för!
Snackat skit och fikat, vi hade riktigt kul! Var in och kikade i omklädningsrumen, för det första så har dom ju tänt eld där inne, för det andra så måste någon ha pissat där inne för det stank urin som fan(!), sen så är det ju klottrat överallt... Inte för att någon som går på csk är oskyldig till det. Fast seriöst jag förstår dom, finns ju inget att göra!? Aja, skitsamma.


INTE SOM PLANERAT

Den dåliga uppdateringen beror på att jag skjutsade Lovisa över till Fagersta igår på cykel! Vi hade planerat att ta oss över till Avesta med tolv bussen, dock var varken jag eller Lovisa klara då. Nästa buss skulle gå klockan tre då nästan hela plus huset stänger på lördagar. Det är inte så kul att hänga i Avesta då.
Eftersom att jag inte har några pengar och var hemma själv kunde vi inte heller ta någon buss till Fagersta.
Istället turades jag och Lovisa om att skjutsa varandra på den gammla Fagersta vägen ända in till byn där...  vilka jävla backar det är där alltså!
Vid sex tiden när vi kom hem stack vi och badade vid Noren... det var allt annat än varmt i vattnet!
Från hela början var det tänkt att Sara skulle vara med. Fast Lovisa total vägrade ha med henne. Något som jag tycker är rätt barnsligt av henne. Sara slåss ibland och skriker nästan hela tiden... men snäll och rolig, faktiskt! Men sen i sommras då jag och hon blev närmare vänner, känner Lovisa sej hotad när hon är med verkar det som...
Rätt tråkigt, vi hade en hel del kul tillsammans förut! Men, men.



dåliga bilder tagna med mobilen... laddaren är fortfarande borta till kameran , -.-


ANDRA SKOLDAGEN

Andra skoldagen idag då... Jag hittar till alla lektioner hitills och ingen har lyckats kommit försent, inte äns killarna!
Började dagen med fyrtio minuter Tyska, första lektionen någonsin i det ämnet. Bara en " prova på lektion ".  Sen sextio minuter svenska med Karin. Det ända vi gjorde var bara att dela utt böcker, papper och prata lite. Sen hade vi rast, lunch och en håltimme direkt efter lunchen. Som sista lektion på fredgar har vi IPS. Idag gjorde vi bara våra loggböcker eftersom att vi inte har börjat arbeta på riktigt ännu.

Efter att jag slutat skolan tre åkte jag och mamma över till Fagersta, kom nog hem vid sex tiden. Sen dess har jag ätit och kikat på film tillsammans med Lovisa hemma hos henne.

Nu ska jag hoppa in i duschen.


ÖVERSKÅP NUMMER FEMTON

Första skol dagen på den " nya " skolan är över och allting känns super bra!
Bosse och Kicki som kommer att vara min klass kontaktlärare verkar jätte bra och jävligt roliga... Bosse e fränaste läraren ever! (;
Gillar även min nya klass riktigt mycket, det är bara två stycken av alla i min klass som jag inte känner! Resten har jag gått på samma skola som och umgåtts mycket med under vårterminen då vi började arbete i ANS grupper...
Vi har inte haft några lektioner ännu bara gått igenom regler och delat ut scheman, kalendrar och skåp. Jag hade en riktig tur att få ett överskåp, numer femton! ;D
Efter skolan drog jag och Lovisa över till Fagersta. Innan Lovisa skulle till tandläkaren hann vi med att hälsa på hennes mamma på dagiset som hon jobbar på. Var dock bara två barn kvar när vi kom dit... fast kul ändå, fick leka lite ju.


älskar, älskar inte, älskar, älskar int...

KONSTIGT INTERNET

Nu ska jag lägga mej och kika lite på tv, även läsa lite kanske.
Det är något konstigt med vårat internet... så kan inte svara på komentarerna, gör det  så fort jag kan!
GodNatt! :*

KOMMA HÄR IFRÅN

God morgon alla söta!
Nu ska jag försöka börja blogga som vanligt igen... Har inte haft någon lust alls till det dom senaste dagarna.

Idag tänkte jag fråga Lovisa om hon hänger med över en sväng till Avesta eller Fagersta.
Skulle vara riktigt skönt att komma bort från Norberg en dag! Skönare att vara ute där man inte känner allt för många ju.
Fast då behöver jag pengar först... Bara 30 eller 40 kroner, går nog att fixa om jag frågar mamma riktigt snällt! (a)

Nu ska jag klä på mej , hihi*

INGET FAGERSTA

Egentligen skulle jag och min kära mamma iväg en sväng til Fagersta idag fast det blev inget av. Istället fick jag sov morgon till klockan två.
Vid halv fyra tiden kom babe hit, vi gjorde väl inget speciellt precis. Halv fem begav hon sej hem igen för att en timme senare åka och rida. Snart någongång dyker nog hon upp igen och det blir antagligen bara mys då, orkar inte gå ut. Skulle i sånna fall behöva duscha för att piggna till lite, men har fan ingen ork till det heller... duschar senare ikväll istället.
På onsdag blir det Fagersta istället med mamma... Dagen före skolan börjar, jippie! Två dagar kvar av sommarlovet då, jag har ångest för att skolan börjar.  Hur fan kommer det bli med allting!? Ny skola, ny klass.

LYCKA


grr!
Jag har knappt några nya bilder... eftersom att laddaren till min kamera är borta, ehm... applåder!

Orkar inte blogg nu.
Mår iaf bättre än på länge nu. Verkar som att skolan är fixad nu, en slags lycka att kunna trivas i klassen som jag nu ska umgås med i ungefär tre år.
Nu är det bara en sak kvar...


ERIK - KARINS GAMMLA KILLE...

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - aa
Har du någon kille just nu? - typ
Har du dumpat någon? -  ja
Har någon dumpat dig? - japp
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - jo
Vem kysste du senast? - älskling! :)
Vem kramade du senast? - syster
Är det okej att din partner hånglar med en annan? - fan heller

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? - 5 , med katten
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? japp,
Trivs hemma? - ibland, ibland inte
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - mm
Har du skrikit och slagit din mamma? - ja , :/
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - mm
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - aaahharu
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - klart att jag gör!

VÄNNER:
Du har vänner? - men ja
Vem/vilka var du med sist? lovisa
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - klart som fan?
Är det okej att ha (om du är tjej)kill-kompisar (om du är kille) tjejkompisar?- varför skulle de nte va?
Har du pussat någon av dina kompisar? - jo
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ehm, nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - för ett tag sen

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? -  japp
Putar med läpparna på kort? - nje , någon gång kanske
Tar kort på dina bröst? -  ånej!
Använder foundation på läpparna? -  bara fult o gört
Super dej packad varje helg? - näe
Du har kysst en tjej? -  ja
Du plattar håret och har en typ av fjortis frysir? - plattar och "puffar" upp, om jag har fjortis frisyr?
Ditt hår e knallblont? -  nejje

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - *
När drack du alkohol senast? - *
Vad var det för sorts alkohol? - *
Brukar du dricka alkohol? - *
Har du druckit öl? - *
Tycker du om öl? - nej
Har du varit full? -  *

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - .
Är det okej att vara kriminell? - nej!
Vill du bli kriminell? - ne
Varför gör du sånt här? - huh?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? -
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - aldrig

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - mjo
När grät du senast? - idag
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - mjo
Du har slagit ner någon? - nej
Du har skadat någon med flit? -jora
Har du någonsin viljat döda någon? - ja, men aldrig med tanken av att faktiskt göra det..
Vem bråkade du senast med? - martin

ÖVRIGT:
Motto? var dig själv!
Film? - ingen aning
Musikgenre? - ehm...va? (a'
Lyssnade senast på? - robin stahl - fallin in love
Var det här kul? - jätte , va

Tråkigt har man nu också!
Sitter och kallsvettas, sammtidigt som jag skakar... fan är det med mej?
Karins gammla kille har börjat ragga på mej, dock är inte jag intreserad av honom. Tror inte att han är min typ dirket heller...


JAG BEUNDRAR GUNVALD

Vilken kul dag, va. Jag och pappa har kollat på beck tillsammas hela kvällen. :) Älskar dej.
Jag beundrar Gunvald, men så jävla skön typ, haha!
Syster är borta hos faster och spelar uno med kusinerna. Jag skulle vilja vara med men orkar inte sammtidigt som jag inte heller inte har någon lust till det. Inte fan kan jag spela uno heller.

älskar dej M.

EN NY ADAM, KANSKE?

God morgon, alldeles nyss vaknat! :)
Orkade inte gå upp till två, bara för att äta med farmor och alla andra. Istället har jag sovit, mycket skojigare! (;
En grej som är mindre skojigt är att jag och Martin är osamms igen.
Varför måste alla killar tro att man håller på med andra bara för att man inte bor i samma stad / by ?
Han börjar ju fan likna Adam och hålla på som honom...

Nu blire iaf duschen.

ENORMT IRRITERANDE

Jag är trött, mår illa, har ont i ryggen och mår dåligt på andra sätt... Drf kan det bli lite dåligt med uppdaterning.
Lovisa & jag började nästan bråka... HAHA! Jag är en bitch nu i fyra dagar till ungefär. Och irriterar mej enormt på vissa störande saker hos oändligt många personer, som vanligt bara de att det ungefär blir tusen gånger värre nu. Alltså inte alls så bra! Ska bli skönt att komma iväg till bup igen och försöka få bort det där betendet, något som måste bort för mitt egtet bästa, kommer nog bli jävligt svårt för mej annars!

Jag känner mej sliten som fan så hoppar in i duschen nu.


Min älskling för fyra år sen, liten och sååå söt!
Inte alls så liten längre, nu är min kisse stor och vacker. :)


6 dagar kvar...

Jag ska alldeles strax börja gå hem till Lovisa. Vid ett tiden åker honoch hennes farsa upp till Furudal och blir kvar där tills på söndag. Tyckte att hon sa att dom skulle bo i Kalles stuga borta... någonstans.
Just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra i helgen, vara med Sara eller Denice? Vet inte, eller nä.  Imorgon ska iaf vi upp och äta hos farmor med faster, Niklas & dom. Jag kanske kan vara med fabbe i helgen. :)

6 dagar kvar tills skolan börjar! Jag vill verkligen inte, jag har ont i magen och mår fan dåligt över det. Ja är själv i en klass med knapp någon att vara med. Eller jo det finns massor som jag kan vara med... Lovisa kanske ska byta om rektorn tycker det är okej. Jag vill bara få reda på om det gick bra eller inte så fort som möjlgt!

Måste kila nu.

RUNT SJÖN PÅ CYKEL

Jag fick tag på en cykel med bromsar iaf lånade Gittans cykel.
Lovisa och jag var duktiga och cyklade en mil runt sjön idag! Jävla skönt faktiskt, bara snacka, heeelt själva.
Annars har jag väl inte gjort så mycket speciellt. Kikat på film och myst med Lovisa. :) 
Sen så snackade jag med Martin idag, senast var nog i lördags... Då när vi nästan lyckades börja bråka om något fjantigt som jag inte äns kommer ihåg nu. Det verkar som om ingen av oss är sura längre och det verkar som att vi båda saknar att prata med varandra. Så nu är det bra mellan oss igen.
Jag tror att jag älskar dej. Mest av allt vill jag till Hallsberg! Bara vara med honom. Fan varför måste du bo så långt bort från mej för?

Idag kom pappa hem igen! Åkte i söndags sen har han jobbat borta i fyra dagar, som vanligt. " Vad fin du är " , jaa hej på dej med pappa , :) Kul att träffa honom. Har saknat honom mer än vanligt dom här fyra dagarna...


MIN CYKEL HAR INGA BROMSAR

Halv tio väckte syster mej och säger " Emelie, du somnade igår när vi kollade på film. Får jag kolla på Pettson & Findus här? " Efter ett tag vaknade jag till och gick upp, duschade och fixa mej.
Nu väntar jag på att morsan ska åka iväg och handla, så att jag kan få frukost. Åt ju inget igår, skit hungrig nu fan!
Jag vill gärna över till Avesta eller Fagersta... Ännu mer vill jag till Hallsberg! Bara bort från den här jävla skiten, Norberg är ett sånnt jäva skit ställe. Fast jag har inga pengar alls.
Ingen cykel heller för jag har tappat bort nycklarna till låset, sen så har den inga bromsar heller för dom är ju sönder... Fast det går ju och cykla ändå om jag hade haft nyckeln då.

Nä ska lägga mej i sängen och kika på Pettsson & Findus med syster nu, hihi ;$


JAG ÄLSKAR DEJ!



Jag älskar dej lilla syster!
Du är bland det bästa jag har!
Jag är alltid lycklig tillsammans med dej.

TRE TIMMARS SÖMN

Nu har jag kommit hem igen. Jag är sliten som fan, sovit ungefär tre timmar kanske. Vid åtta imorse la jag mej och sov, men ändå var jag uppe pigg o glad tre timmar senare!
Efter att jag fixat mej gick jag och Lovisa en liten promenad. Det bara råkade bli så att vi gick på den gatan där Viktor bor. 
När vi gick förbi hans hus hörde vi att någon knackade, jag vände mej om men såg ingen i något utav fönstrerna. Så vi gick vidare, helt plötsligt hör jag; " Tjena, aah god morgon... Vaknade alldeles nyss jag, aah tja " Länge sen jag såg honom! Jag blev chokad, han har förändrats så jävla mycket under sommarlovet! Förut härjade han hela tiden och var den där typen som tog / taffsade på tjejer. Men nu... Fan så söt han är nu, snäll också.
Kändes konstigt, före sommaren kunde det ha blivit något mellan oss. Han gillade mej och jag började få känslor för honom. Dock blev det inget, sen dess har vi knappt snackat något alls. Sen bara står han där i dörren med bara kalsonger och säger god morgon... kändes inte så lite konstigt!

- Hej!
- Hej...
- Vad gör du?
- Inget, ska snart dra ut tror jag. Dudå?
-  Ska strax festa
- Okej...
- Önskar du var här, faktiskt
- Dårå?
- Du e en fin tjej asså, det ska du veta
- Tack...
- Bara ärlig
- Du e jävligt fin , de e du fan!
- E jaa?
- aa
- Tackar. Vill ha dej
- Driveru nu elle?
- Nej, fan heller !
- Va äre som är så speciellt med mej då?
- Du e rolg, snäll, assöt, gullig och en skit bra tjej
- Men kom hit då vafan!
- Skulle inte banga!
- kom då!
- jo... men du jag måste dra, vi hörs gullet. Jag hör av mej imorrn
- Okej, hej
- Heej


Det är nästan en månade sen jag och Danny snackade, en månad sen det nästan var jag & han... Och nu ringer han bara så där!
Nu är jag osäker som fan...


GRATTIS KUSIN - FJORTON ÅR IDAG!

God morgon på er !
Jag ska alldeles strax börja gå hem till Lovisa. Först ska jag bara leta på någon bra film.
Finns ju inte så mycket att göra nu när det bara regnar ute. Jävla tråk väder! Jag vill ha sol massor av sol så att man kan vara ute och hålla på istället för att sitta inne heeeela tiden.

Grattis till min kusin fabbe som fyller fjorton idag! ;D


EN FILM, EN PYJAMAS & EN LOVISA

Nu har Lovisa precis gått hem igen. Jag duschade alldeles före att hon kom hit sen satt jag på mej pyjamas. När hon ringde vid åtta orkade jag inte klä på mej så hon kom hit och kikade på film tillsammans med mej, myspys! (:
Det har bara vart en lugn och skön hemma dag... Det behövdes verkligen!
Imorgon blir vi hemma själva hos henne, tills att hennes mamma har slutat jobba någongång på eftermiddagen. Kanske följer med dom över en sväng till Avesta. Fast ska ju hinna med att fira min kusin Fabian som fyller fjorton i morgon med!

Nu ska jag kika på film igen.
sköt om dej.

BILDER FRÅN I SOMMAR

Jag har riktigt tråkigt och en massa bilder på datorn från i sommar, så tänkte ladda upp iaf några utav dom nu.
En del bilder är dåliga därför att dom är tagna med mobil kamera.



blev några iaf (:


JAG KAN SJÄLV

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, hade tänkt att dra ner på byn, men tror inte att jag orkar... Lovisa hör av sej ikväll efter att hon har ridit så ska iaf iväg med henne ut en sväng då.
Nu ska jag först ta och äta lite frukost och hoppas på att jag får behålla den i mer än bara någon minut... Sen ska jag krypa ner under täcket och kika på film.

I morse när jag skulle hjälpa min lilla syster att fixa frukost kom jag på att jag är barnslig som en liten bebis ibland. Mamma sa snällt till mej att jag nog behövde en större skål till yoghurten, jag blev sur som fan och sa bestämmt till henne att jag kunde väl fan själv hälla upp yoghurt och bestämmer själv vad för skål jag ska ha.
Precis som en liten unge - " Jag kan själv " 


Badet vid campingen i Furudal.
Det ser finare ut på bild!


LOVISAS GAMMLA KILLE & EN TILL JONAS!

Nu är jag hemma igen, efter tre nätter i Lovisas familjs husvagn uppe i Furudal.
Första kvällen åt vi tacos tillsammans med Kalle och hans son Jonas uppe vid resturangen. Jonas och Adrian kom försent, bara en kvart men ändå.
Adrian är Lovisas gammla kille. Det gjorde nog inget alls för hennes del att han också var med, hon var mest bara glad över det. Adrian stannade kvar tills klockan blev nio någonting.
Jonas, jag och Lovisa gick då ner och badade... Vi träffade en kille som även han hette Jonas. Han var nog inte tyst i mer än fem sekunder. Jonas berättade mycket om sej själv, som att han är bisexuell. Snäll och pratglad, kan man väl säga då?
Vid tolv tiden ringde Lovisas pappa och berättade att Jonas skulle komma tillbaks till husvagnen så att Kalle kunde ta med sej Jonas och knalla hemåt. Kalle blev kvar tillsammans med någon Tomas som var kanon full i ytterligare en halvtimme för att leta efter sin jacka, dock hittade han den inte och fick gå hem helt själv utan jacka. Kalle och Jonas lyckades bli osams om vem som haft bort hans jacka, därför gick Jonas hem i förväg.

Sista dagen gick vi till badet som ligger utanför campingen. När vi kom framm och började byta om märkte jag att jag glömmt min bikini överdel i husvagnen. Varken jag eller Lovisa orkade gå tillbaka och hämta, så istället badade vi båda utan.
När vi sen gick upp kom det såklart en massa bilar... Jag satt mej på knä ner på Lovisas handuk som hon sen drar i så att jag for omkull. Jag blev sandig som fan, så fick gå ner och skölja av mej sanden. När jag sen gick upp tänkte jag inte på att jag var helt bar om överkroppen. Det slutade med att en bil med bara en massa killar skriker något som varken jag eller Lovisa hörde genom dom ner vevade rutorna och tutar. Förutom att det var pinsamt så är det egentligen lite kul också!

Vi har haft jätte fint väder och har kunnat bada varenda dag! Hann ta någrå få kort med min mobil som jag laddar upp senare efter att jag duschat.

AVUNDSJUK PÅ EN BEBIS...

Men hej på er!
Lovisa har precis gått hem och det är typ varmt som fan här hemma! Vi hade en tanke om att åka till Fagersta en sväng, men ingen av oss hade ork till det så har suttit hemma och kollat på tre filmmer.

* Pistvakt
* The Fog
* Sandor slash Ida

Olle är söt, haha... frän är han också när han säger " Lilleplutt " till Lillemor, vara avundsjuk på en liten bebis, haha!
The Fog, ja det skulle ju vara en skräck film. Kass som fan och överdriven - jag skrattade.
Sandor slahs Ida, har sett den en gång förut när jag var liten, då tyckte jag att den var skit dålig... Men nu när jag förstår mer eftersom att jag är äldre, så kan jag inte säga annat än att den är jävligt bra!

Enligt söta lilla rara Adam som förut berättade så gulligt för mej att jag var underbar, fin och såå söt att han nästan skulle kunna äta upp mej! Fortsätter att kalla mej ful äcklig hora. Dock så tycker jag inte att jag ser någon förändring alls när jag ser mej själv i spegeln, lika söt som förut juh. Nog dags att kolla upp synen pöjk!? :) Aja, nu skiter jag verkligen i honom! Tar inte åt mej av det han säger till mej, varför skulle jag!?

Ska ta och hoppa in i duschen nu.
pusspuss!


PIZZA PÅ VEGA

Jag hittade igenting, vi gick mest omkring inne på plushuset och kikade runt. Såg en jätte fin tröja inne på H&M, dock hade jag inga pengar till att köpa den eftesom att Lovisa lånade pengar till mat av mej. Även jag åt mat. Pizza på vega, helt okej fast inte super gott...
Vi hade turen att få skjuts hem och slippa betala för en ny bussbiljett. Tack så mycket för skjutsen, S!

Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kika på filmen tillsammans med sockerpullan. :)


AVESTA

Bussen till Avesta går om 30 minuter, om  fem minuter ska jag iväg och möta Lovisa... Och jag sitter vid datorn, som vanligt! Ska ta och börja skärpa mej med att passa tider, snart.
Nej, måste kila.


SLUT I HELA KROPPEN!

Kom precis ut ur duschen. Jag har nog inte fått så mycket mer än fyra timmars sömn inatt. Börjar komma tillbaka i det gammla vanliga igen!
Jag har börjat fått ont i halsen och känner mej slut i hela kroppen. Känns precis som att ha kommit hem efter en helg i furudal... Får hoppas på att jag inte blir sämmre än så här tills på torsdag då jag följer med Lovisa och hennes familj dit upp. Jag ska med även om det inte blir bättre!
Hade hoppats på att få träffa Andreas, men nu har dom åkt hem och kommer inte upp dit igen förens om tre veckor. Aja, han är ju rätt dryg också. Fast det  blir inte samma sak utan honom, haha! ;p
Imorgon blir det Avesta med Lovisa, jag ska passa på att kika efter någon ny väska. Länge sen jag köpte en, en månad sedan sist säkert! Jag är galen i väskor, älskar väskar!
Hade ingen lust alls att skriva egentligen, så det blir inte bättre än så här.

det är svårt utan dej, jag saknar dej... men det blir bäst så här!


UTNYTTJAD OCH DROGAD!

God morgon!
Vid åtta någon gång lyckades både jag och Lovisa somna, jag bara däckade av... Kommer inte äns ihåg att jag låg och försökte sova, det blev bara svart. Tolv vaknade jag och var svettig som fan! Lovisa låg på golvet, vette fan hur det blev så men kanske råkade sparka ur henne ur sängen? ;o
Det vi har gjort i natt är väl bara att ha suttit vid datorn och driva med folk, men det är riktigt kul ibland!
Lovisa snackade med en kille som berättade att han hade gått ut med hans kompisar på stan för att dom skulle käka, efter att dom hade ätit så följde dom med några hem, nåra som hans polare kände men inte han själv. Mer kom han inte ihåg bara att han hade vaknat i sin säng klockan nio på kvällen. Han hade blivit drogad av nåra jävla idioter, enligt han själv. Jag menar hur jävla troligt är det, visst det händer! Han påstod även att han kanske hade blivit utnyttjad, det är ju rätt jävla ovanligt att killar blir det... Aja, kul var han iaf!



på byn, eller vid kiosken med babe * (:

NY DUSCHAD EGOIST


Jag är egoist och det tycker jag att faktiskt att jag ska få vara nu! (a)

Har nyss kommit ut ur duschen.
Före att jag hoppade in i duschen var jag och Lovisa ute på byn en sväng o träffa lite folk, trevlans! :) Snackade lite  med Jonte och affe i telefon också, hihi. Båda är väldigt söta... Fast det blir inge mer än vänner, eftersom att jag har världens bästa redan! :')
Nu ska jag vara social med pullan som sover över här inatt.

sköt om er fan!

BABYLONSJUKAN

Just nu är jag med älskling, passar på att skriva medans hon är på toa och kissar.
Det vi har hunnit med är att ha kikat på två filmer och ha köpt en varsinn påse chips mellan filmerna.
" Babylonsjukan " & " Järnets änglar " heter dom filmerna vi kollade på.
Den första var väl helt okej. Haha, gillar repliken då en av killarna i bilen säger
" Du kan inte sova nu, nu är det action "
Järnets änglar var även den helt okej, både jag och Lovisa höll på att börja grina när blondies lillebror som nog inte kunder prata (?) sjöng med henne till den låt som hon gjort själv.
Jag är kännslig när det gäller barn!

Aja nu är det färdigt kissat och jag ska dra.


VÅGA STÅ EMOT

God morgon alla söta!
Ska snart ut en sväng med Lovisa blir kanske en sväng till Fagersta om jag har pengar till bussen... Hälsa på hennes mormi, haha! Nej men hon är snäll och blir såå glad när vi hälsar på henne, sen är hon jätte gullig. :)
Förra gången vi var till Fagersta tillsammans kom det fram en tjej som nog kan ha vart 13, hon hade en cigarett i handen sen så säger hon " Det här är ,mycket godare än godis! " Jag kunde inte hålla mej för skratt så jag började asgarva, fan så töntig hon va! Okej om hon vill röka även fast hon bara är 13 år, men inte fan bryr jag eller Lovisa mej om det!? Inte är det de minsta häftigt heller nej det man ska beundra är väl ändå dom som står emot att börja röka, snusa eller dricka? Det är ju trots allt inte lätt alls... När många omkring en börjar att hålla på med sådant.
Så ja, våga stå emot!

Nej nu plinga det på dörren.
Sköt om er.

DU ÄR SÖT

...älskling!

Kom precis hem!
Vart ute med Lovisa hela kvällen... Hade rätt mycket att prata om eftersom att vi inte träffats sen i torsdags. Fick höra lite om vad Andreas och hon hittat på, haha! ;D
Mycket skratta blev det iaf - alltid lika kul med pullan.
Efter att vi vart in på ica så att jag kunde handla något att dricka gick vi till Vildanden och käka lite, kebab båt blev det dock kunde jag knappt äta något alls, för att jag började såklart att må illa!
Sen ringde jag affe och vi snackade med honom ett tag, hihi!
Det blev lite små kyligt så gick hem till mej och kikade på tv, myspys! (;

MARKUS KRUNEGRÅD

Nu ska jag erkänna en sak... Markus Krunegård är snygg! ;$
Är det bara jag som tycker det?
Tycker att han fan är skit söt i musik videon till " Jag är en vampyr " .


inte direkt damn, men snygg fan!

MIN KÄRA VÄN

Nu sitter jag här på klädd och färdig fixat, samtidigt som jag räknar ner timmarna tills sockerpullan kommer hem ;D
Min kära vän Sara, som jag är jävligt trött på just nu, tjatar hela tiden på om sinna killar som vanligt! Otroligt trött är vad jag är på dom frågorna som hon ställer hela tiden... Lät det konstigt, kan man säga så, men jag gillar typ tre killar på en gång, vad ska jag göra? INTE FAN VET JAG!?
Men nu står hennes morsa i kö till en lägenhet i sthlm så slipper henne snart, just nu känns det bara skönt, men nog kommer jag att ågra mej lite?

Aja ska ringa upp pullan nu.  (;


Gammal bild!
Aja det jag ville säga är;
Jag älskar dej pullan och kommer alltid att göra det!

EN ANDRA FILM

Hinner med ett inlägg till innan jag kryper ner under täcke. :)
Är otroligt trött, magen & ryggen värker utav helvete nu!
Ska ta minna tabletter, ringa Martin och sen blir det nog att kika på en andra film.
hörs imorrn alla fina.


DU KAN FLYGA MEN INTE JAG?


HEMFÄRDEN VAR EN MARDRÖM

Då har vi kommit hem igen, otroligt skönt att vara hemma igen! Vid tio tiden begav vi oss av i torsdags, eftersom att vi åkte så mycket tidigare än vad vi behövit göra hann vi som planerat med en sväng in i stan. Där hittatade jag iaf ett par jeans, två tröjor, en bh och en ny foundation. Blir en sväng till avesta med mamma för att fynda mer sen någon dag!?

Någon gång vid halv sju tiden var vi ombord på båten och befann oss i våran hytt, jag passade på att sminka om mej och även byta om. Vid nio fick vi gå och äta, kan ju säga att jag blev mätt! Det gick väldigt bra att sova förutom en stund vid fyra tiden då jag vaknade till och det tog mej ett tag att somna om för att det var så in i helvete varmt, men sånt får man ju ta?                                                                   
Fredagen började med frukost klockan nio, en näst in till vinglande kanon trött Emelie steg upp ur sängen, jippie vad morgon pigg jag är... Jag mådde allt för illa för att kunna få i mej mer än två melon skivor.

Syster fick Britney Spears parfym som hon tjatat om och jag fick en mascara, riktigt nöjd för samma mascara som jag fick har precis tagit slut och den är jävligt bra! Vid fyra la vi i land och vi kunde gå ner till bilen, tog nog inte så mycket mer än fem minuter innan vi kom ut.

Direkt efter blev det grönan. Åkte mest med pappa, han e frän! (;

Hemfärd kring elva tiden... underbart att få sitta ner och vila mina små stackars fötter. När vi kom ut från stockholm bad jag pappa stanna, var så jävla kissnödig, var riktigt äckligt när jag skulle sätta mej ner, det snurrade i huvudet och jag höll på att rammla omkull... Resten av bilfärden var en madröm! Jag fick tillbaka mitt vardagliga ont i magen, smärtor i ryggen började komma och sen kom illa måendet, ju längre tiden gick desto värre blev det. Vid v-ås bad jag pappa stanna så att jag kunde få frisk luft, men dock hlälpte det mej ingenting. Lyckades iaf somna och vaknade på vägen mellan Fagesrta o Norberg. När vi kom hem gick jag rakt in i mitt rum kasta av mej kläderna och la mej undertäcket, sååå underbart - min egna säng! Somnade på en gång, vid fem tiden vaknade jag av att mit illa mående var värre än nånsin, så skyndade till toaletten och.... kräktes. Idag mår jag mycket bättre men lugnar mej med att äta ett tag.


Nu ska jag ta mej en dusch, sen lägga mej i sängen och kika på någon bra film. :)


RSS 2.0