UTBROTT

Jag har under denna morgon haft ett utav mina kända (?) utbrott. Skulle egentligen ha varit med en viss person, som vi kan kalla för "A" just nu. A skulle inte till stallet som vanligt idag utan var ledig så vi bestämde att det vore ju passande om träffades imorgon (idag). Sen när jag ringer henne idag kan hon inte för att "L" behöver hjälp i stallet. Då två andra inte kunde..
Visst hon behövde hjälp, men snälla måndagar, tisdagar och torsdagar är denna ständigt där. Kunde "den" inte kosta på sig att säga ifrån och umgås med dens vän, en endaste dag!? Jag tycker att det är egostiskt och jag känner att jag blir tagen förgiven. Så jag la på luren efter ett surt farväl utan att äns hälsa att jag älskar den tillbaka. Barnsligt? Enligt mig är det, men jag ser endå min rektion på situationen som förstålig på ett sätt!

Jag är verkligen inte bra på att takla situationer där min vilja blir bortstött. Jag är som jag tidigare sagt, envis, viljestark och en tjej med hett temprament. Om min vilja kommer i kläm då vill säga.. 

Nu sitter jag iaf och väntar på Sandra som kommer hit, dagen kommer spenderas tillsammans med henne istället. Vad vi ska göra vet jag inte, baka kladdkaka kanske sen blir det nog ut i solen. :) Toppen härligt väder ute, det gillar jag!

DET DÄR MED PENGAR..

..och alla kläder, andra grejer, resor som jag alltid vill göra och ha.

Eftersom att vågen inte fungerar, drog jag istället på mig min examens klänning och den säger mig att jag tappat två eller tre kilo. Jippie! :D

Nu är jag i full gång med att beställa dessa skor från Lindex

Lindex Shop Online - Boot sandal
Sedan denna bh, kanske..

Lindex Shop Online - Bandeau BH
Men jag får se, jag är osäker angående min egna ekonomi.

Slutsumman för detta skulle landa på fyra hundra och sedan med min och Lovisas Gävle resa som ska bli av. Då kanske det är bättre att hålla hårt i pengarna och börja klippa gräsmattor o städa!?
Några oönskade kostnader har ploppat upp också, jag är osäker om det blir jag eller A&J som tar hand om dem. Vi får väl se jag hoppas iaf såklart på det andra alternativet!

TUSEN TANKAR

Äntligen är en lång men ganska härlig skoldag över. På gympan fick de som ville bada vilket resulterade i Emil, Albin och Erik i vattnet och en Albin W solandes.. I Emils kläning, runt virad på ett litet underligt sätt - hängelsstring, kanske man kan kalla det om man nu vill.
Hela trettio minuter tidigare fick vi sluta från körträningen, u n d e r b a r t !

Föresten ett stort, stort tack till Karin som rättade min boken om mig trots att jag gjort fel o nu när det var sista veckan. TACK! Det gjorde mer eller mindre min vecka lite roligare.
FRån det ena till det andra i helgen skulle jag egentligen upp till Furudal tillsammans med Lovisa, men det blev ändrade planer. Först och främst så har jag två prov jag ska hinna med nästa vecka, sen ett i spanska imorgon och en matteinlämnings uppgift så jag kände att jag hellre blir klar med det här. Alltid lika skönt att börja ett nytt läsår utan massa gammalt strunt om det nu skulle visa sig att det var kul med skolan överhuvudtaget.

Som vanligt är mitt lilla huvud fullt utav massa funderingar. Det rör mig, folk runt omkring mig, världen, identitet sist men inte minst beetende. Jag känner en väldig massa som inte har någon som helst koll på sitt egna betende. Eller lust att respektera andra. Trist men sannt.


RSS 2.0