DEN VÄLDIGT GAMMLA TIDEN SAKNAS NÅGOT OTROLIGT!


Vi va bäst.


Kusin Niklas, haha fyfan!


Fabian, typ 3 år?


Älskar dig<3


Syster Linnea - Bebis. :)


Fabian, Andreas, Jesper & Niklas. Alla kusiner förutom Jesper som är min syssling.


Linus, Fabians lillebror. Så söt :)


Jag :)

Vill så gärna vara liten igen. Så fort man var ledsen var det bara att krypa upp i mammas famn, höra hennes tröstande ord så var det bra igen.


JAG FÖRSÖKER IAF, LITE SKILLNAD FRÅN DIG JÄVLA SVIN

Sov hos Sandra i förrgår (trorjag) det var ett bra tag sen sist. Fyfan vad jag skrattade, Jag & Sandra ringde runt o sålde knappar och dörrhandtag! Fan va grymt alltså haha. Älskar henne.
Tråkigt nog så studsade min mobil ner i deras bäck, men jag har haft en otrolig tur eftersom att den fortfarande fungerar! Mobilen w302 är ju annars jävligt känslig, otroligt att den funkar vafan.

Mamma, pappa & lilla syster ska till farmor o grilla med resten av släkten på pappas sida nu. Jag själv stannar hemma ska duscha, plugga och tare chill. Gu' så duktigt av mig, jag menar brukar inte välja att plugga i första hand. Kunde faktiskt lekt med fabbe där uppe!

En jävligt tråkig sak som jag fick reda på idag är att en ung kille har tagit självmord här i Norberg! Ingen som jag kände speciellt väl, men jag har träffat honom & han verkade vara en riktigt gullig kille.


ALLTING BÖRJAR BLI SÅ JÄVLA KÄNSLOSAMT NU

Godmorgon!
Jag har nyss ätit och ska nu sminka mig sen ringa Sandra. Vara med henne idag sen har jag för mig att jag sover över hos pullan också :)
Jag hatar fortfarande Linnea, men är samms med Adam nu! Fyfan asså trodde aldrig han skulle lägga ner, men folk kan också förändras till det bättre. Som tur är!

Jag älskar dig, men vad fan tycker du att jag ska göra nu?  Du förstörde allt som varit perfekt med dina lögner o svek!


haha o-m-g vad jag kommer ihåg den kvällen - M I N N E !



BEBISEN I MAGEN KANSKE FÅR NAMNET EVELINA, :)

Istället för Borlänge åkte vi till Västerås eftersom att hennes morsa skulle in på ikea. Jag hittade massor jämfört mot i måndags..! Tröja, neccisär, 3 par trosor & en väska - jag är verkligen hel nöjd över mina fynd.
Käkade mat på donken o fick sällskap av en massa okända killar som satt sig brevid oss, den lång håriga killen gjorde mig verkligen stressad när han bara satt och glodde på mig hela tiden. Kunde fan inte äta tack vare honom.
Tror vi kom hem vid sex tiden. Tackade Vicky för skjutsen och hälsade Sandra att jag kommer ringa henne imorgon, ringde Lovisa, sedan hem o stressa. Kvällen spenderades (oj vad vuxen o smart jag låter, hela tiden?) tillsammans med Lovisa/Tovan?
HäxanLinnea fick mig att göra ett förhastatbeslut om att sluta på innebandy, men det var fan lika bra! Känslan för att jag skulle kunna strypa h*ran har jag fortfarande kvar o  det kommer den nog göra ett tag.. Hatardig!
Nu ska jag duscha, sen datorn o Telle med A! :)

A heart is not to play with, a heart is not a toy, but if you want to break it, just give it to a boy!

BORLÄNGE MÄD SANDRA,B IMORGON..?

Någon Andreas som inte rikitig fattade att jag är min mamma Annelies dotter ringde o ville ha tag på henne? Jaja, han lät söt dock så var han efterbliven..

Tovan gick alldeles nyss hem, hon skulle upp till stallet och typ mocka o borsta Kimmberly? Jag är helt solo här hemma nu, trevligt har vi, jag och katten. Ska ringa Sandra och höra om hur det blir med Borlänge imorgon och sedan äta, tok hungrig är vad jag är. Justja, måste kolla upp busstiderna till Avesta och Fagersta för ikväll!
Nu blev de en hel del för trötta jag efttersom att A snart ringer mig.



längtar tillbaka!

JAGÄLSKARDIGHJÄRTAT!

Äntligen hemma igen!
Sedan bussen till Fagersta gick kvart över nio imorse så har jag varit i v-ås tillsammans med Lovisan hela dagen. Mina fötter värker något otroligt och magen skriker efter mat dock får jag lov att göra den besviken. Inte ätit sen igår men ingen ork till att äta just nu. Hittade en fin tunika o köpte ny foundation idag, hade såklart jätte svårt att hitta något som jag gillade, bara för att man är iväg o för en gångs skull har pengar. Typiskt, irriterande. Vi hade iaf sjuk kul där borta något som en bygg arbetare märkte..
Tror att jag gjorde av med 300 kr inräknat med vattnet jag köpte för att jag blev så sjukt törstig.
På tåget hem råkade det vara en jävligt tjurig kärring som skulle kolla på tågbiljetterna.

- En utav er måste visa legg, annars kanske ni blir utslängda från bussen men det kan jag inte göra något åt ju, så det skiter jag i.

Tjurfitta! Tur att jag inte sa något utom då vi gick av tåget, annars hade hon väl kastat ut oss.

Nu ska jag sova! Äntligen!

TIDEN GÅR SKRÄMMANDE FORT, 4 DEM BÄSTA.

Nu är det äntligen höstlov! ;D

Igår kväll drog jag och Lovisa ut ett tag. Vi träffade Viktor & Pontus.. Fan Pontus var riktigt snäll, hel skön kille om man inte tänker på hur han är i skolan. Hängde med dem o kastade ägg på skolan o AdamBBs hus, haha! En liten stund innan jag o Lovisa skulle knalla hemåt kom Linus också. Han är så söt!

Den här dagen har spenderats tillsammans med den bästa framtills nu.. Ska alldeles strax iväg o fira kusin Niklas som fyller 18 idag!
Grattis Niklas!  : )


BULLSHITEN SOM SNACKAS KAN IBLAND VARA SANN JÄVLA FAKTA..

Go'kväll. Kom alldeles nyss hem. Har varit ute tillsammans med Lovisa ett tag.
Vilken dag.. Ibland ska man nog tro på all bullshit som snackas. Jag trodde verkligen inte på allt som vissa sa om henne. Jag trodde inte att hon var så jävla elak, falsk och rent ut sagt störd i huvet. Trodde att de var ärlighet hela tiden, men nog är det inte Iaras fel allting..
Har lärt mig att man inte kan lita på vissa personer. Han lovade, men höll det inte. Så jävla dålig stil!
Visst har jag gått lite bakom ryggen på A, men vafan ska man berätta saningen istället..? Nä, för då förlorar jag någon som betyder en hel del istället.

Varje ny chans är ett nytt misstag, aa kanske?

ALLA HAR GÅTT SINNA EGNA VÄGAR NU, FY FAN VAD SJUKT!

Kommit nyss hem frå farmor. Följde med mamma, pappa o syster med dit o lämnade en skiva med bilder från tunisien. Sen så var det en video med när farmor dansar på fyllan. Fan jag trodde jag skulle dö, har sett den säkert tio gånger redan men skrattar fortfarande lika mycket åt det!

S, du är ett bevis på att folk kan förändras så otroligt jävla mycket på kort tid. Vem fan har du blivit? Jag kommer ihåg ditt gammla jag - du var underbar, speciell men skön som fan!
Precis som E, du skrämmer mig fan nu! Alltid så snäll o gullig förut.. Nu är du kaxig, precis som A var förut! Jag vet att du är rädd, jag kan se rakt igenom dig. 99-09</3 dagis, källskolan, csk.. Du kommer ihåg.

 


FÖR DET MESTA FINNS DET EN FÖRKLARING

Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag plugga massa spanska eftersom att vi har prov på måndag eller onsdag. Det fick jag reda på igår av Tess! Tack så jävla mycket för att du bryr dig om att berätta det viktigaste.. Frågade om vi hade någon läxa i spanska, det ändå hon sa var några jävla meningar. Sen två dagar efter "oj just ja, vi har ju prov på måndag!" Fan vad jag tröttnat rejält nu. Aja hon vet vad jag tycker om henne nu..

- D, pmdh. skulle förklara en hel del.


BILDER SOM FÅR MIG ATT LÄNGA TBX!


KÄNNER IGENTING, BARA MASSA SAKNAD

Jag är kanon förkyld! Efter att jag vart med bebis så ringde jag Lovisa o träffade henne. Vi var ute o gick i skogen.. Varför vette fan. Men det var iaf kallt som fan och jag hade knappt kläder, så nu är man förkyld igen dåra. Kanska kan skita i gympan?

Den där läxan som jag skulle göra för att jag varit borta, all den är inte gjord än så Lovisan för hjälpa mej idag. Om jag kommer ihåg rätt så är det nästan bara No o redovisnig av min bänkbok kvar. Teknik frågorna skriver jag av Lovisa.. (a)


SKRÄMMANDE KÄNLSA MEN ÄNDÅ SÅ UNDERBAR

Lovisa är förkyld och har ont i halsen, precis som jag dock var hon mktmkt sämmre än mej o var drf hemma från skolan idag. :/ Krya på dej! Nu träffas vi inte något mera förens om en vecka då jag kommer hem igen. Åker imorgon ju.
Matte lektionen var rolig idag faktiskt.. Jimmy var vikarie istället för kicki och Potus, jeppe o Albin satt och käkade papper, typ. Albin fick sitta o gapa inne i klassrummet eftersom att Jimmy ville se om han hade snus eller inte i munen. Precis som att han va hos tandläkaren haha. Och gympan var sådär kul då vi orienterade, killar va bäst (y'

Nu ska jag packa, fan imorgon lämnar jag allt för en vecka. Det känns skrämmande och underbart.


FYRA

Just nu skiter jag fan i bloggen orkar inte försöka, jag tar tag i den när jag kommer hem från Tunisien. Japp jag ska iväg långt härifrån, skönt som fan! På tisdag förmiddag åker vi, farmor o farfar & deras tre barn med deras familjer dvs pappa, mamma, jag o syster, faster, Jocke o o mina två kusiner Fabian o Linus och sen den Nicklas (farbror, Dårå..), Anna och mina enda tjejkusiner, Tilda & Freja. Men som om ni bryr er om min släkt? Nää, ungefär inte?
Aja ska ta en dusch nu, sen någon bra film och sen har jag ju massa jävla plugg att göra.


FÖRSTA OKTOBER!

Kände mej så dålig att jag var tvungen att gå hem från skolan i onsdags! Hade tänkt mej att gå idag men vaknade vid sex o spydde, mys? Det känns iaf bättre nu när mamma köpt tabletter som är för menstruationsproblem. Så imorgon kommer jag nog klara av skolan. Ska duscha nu, sen plugga.

Vi alla har väll någon gång typ varit fjortis..? Haha, ett hal år sen.
Jag dör & skämms! Fyfan.
assoe nån som vill ha en puuuuS*?


RSS 2.0