VAD SKA DU BLI NÄR DU BLIR STOR?

God morgon!
Det går ju sjukt bra med bloggen just nu! Många som läser, får väldigt många söta komentarer om hur bra den är o så.. Seriöst nurå, verkar som om jag lagt av nästan? Ska komma igång och skriva igen! Bara det att internet är så jävla segt ibland.
Annars är allting precis som vanligt förutom att jag har kommit på att jag ska bli journalist! ;D Känns verkligen som om det är någonting som passar mej! Risken är ganska liten för att trötta bara för att man gör samma sak varje dag, vad jag tror iaf. Eftersom att man intervjuar olika människor o så.. Min fucking dröm!

ÄLSKLINGS HELG,

Ett tag sen sist, mm.
Har verkligen inte haft någon lust till bloggen nu på ett tag men nu, nu har jag det igen! ;D Torsdag, fredag, lördag + söndag Lovisa. Galen jävla helg hare vart! Ungefär det vanliga ute, unkan & sånt där.. Igår var vi över en sväng till Västerås tillsammans med hennes pappa, kikade runt men hittade dock inget.
Idag ska vi plugga inför so-provet imorgon..!?
Ska skynda mej in i duschen nu är sleten.

11
10

9

VADÅ, KLART DOM HAR PMS..?

Allting rasar, hur fan orkar jag?
Skoldagen gick fort och det kändes väl bra? Efter vi slutade låg jag och Lovisa o skrattade på golvet o Jeppe stog brevid o skrattade åt oss haha.
Inte gjort något speciellt alls idag, vart med Lovisa och så bara. Men alltid lika kul förstårs! Legat i soffan o skrattat o grinat om vart annat.
Spanska nästa, sen.. Sängen, sova?
12



2008. 04/05, hjärta bästavän!


FOBI FÖR SPRUTOR

Igår hade jag varken ingen tid eller lust till bloggen.
Självklart började dagen med skola, sedan spruta, barnvakt + massa plugg! Fan så rädd jag var för att ta den där jävla sprutan, jag nästan började grina.. haha något mamma verkligen tycker är skit kul eftersom at jag brukar va ganska mycket tuffare än så. Gick runt och retade mej hela kvälle igår.
Just nu orkar jag inte med mej själv, förstår mej inte ett jävla dugg, känner mej som en idiot.
M, hjärtat..

13

M, HJÄRTAT - I'M SORRY, BLAME IT ON ME!

Äntligen är dagen slut!
Sprang strandpromendaen på gympan, att springa runt på en innebandy plan i två timmar är helt klart en sak än att springa 3km! Måste börja komma igång och springa igen, jag springer Linnea cyklar runt persbo imorgon kanske?
Hela kvällen har jag ängnat mig åt spanska glosorna, mamma kan inte utala och fattar inte heller så där jätte bra, vilket jag själv knappt gör. Ett tag kändes det bara som om jag vill ge upp, eller det gör det ju iofs fortfarande.. Men jag ska klara av spanskan! Fast det är kanske bara i början som det känns så här svårt..? Det är ju trotts allt ett helt nytt språk.

fränt, tihi! ;D


ÄLSKADE, ALLTING BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG..

Första helgen på länge som jag verkligenverkligen haft jätte roligt i Furudal!
Andreas och Kim var där uppe i helgen, vi var med dem mest hela tiden. På lördags kvällen satt vi i grillkojan och grillade/eldade Kims lilla fisk som han lyckades få när han var med i metartävlingen. Vid ett, två höll vi allihopa på att somna i bastun så vi begvav oss hem till varsinn husvagn o sov.
Under helgen har jag kommit ännu närmare en jätte bra vän till mej..

Kameran följde med och jag knäppte iag några kort! Men dem är kvar i kameran som jag inte har någon aning om vart den är just nu... Bilderna kommer senare! (:


ANDREAS I HELGEN, NURÅ!?

Godmorgon! Är så sjukt trött just nu. Somnade inte förens 12-1, pratade med bebis i tfn hela kvälen, tihi.
Dirket på morgonen när vi börjar idag ska vi ha spanska, jippie? Har iaf plastat in böckerna så slipper förhoppningsvis lapp på spanskan. Resten av dagen är nästan bara raster! Har en svenska lektion efter spanska sen rast mat o håltimme.
Efter skolan, nästan dirket så åkar jag med Lovisa till Furudal. I helgen har iaf Andreas sagt att han kanske ska vara där, hoppashoppashoppas! Sen är det nån jävla fisketävlingen där uppe..? Jag o Lovisa ska hel klart vara med, för att vi är bäst! =D jag vet hur det kommer bli nån av oss ramla i vattnet haha.

Typ spekka vad jag lärt mej då? , (; Totalt själv! Eller va jag skulle vilja iaf? Fick pinsamt nog fråga Elias (http://fotograbben.blogg.se/, bloggen ä cp så saker funkar inte?) om hjälp haha! Men tack så jätte mkt för hjälpen iaf! :$



TRE LEKTIONER MED FJOLLAN IDAG IGEN

Torsdag är en dag då vi nästan bara har lektioner med Karin, bara 2st utan henne! Fast idag var hon sjuk & drf hade vi Jimmy som vikare. SUUUUUCK! Skäll fick alla på so:n som är sista lektionen också.. Alla var riktigt trötta då, jeppe testa att göra hål i sina nycklar med hålslagaren dock gick det inge vidare haha. Har hunnit vara med Lovisa en stund, snackat med affe i tfn (A*, plastat in mina spanska böcker. Eller det var morfar som gjorde det, förra gången jag skulle göra det klippte jag sönder matte boken, eeh ;$ så bättre att låta morfaran göra jobbet!

Ska kanske ut o springa en runda med Lovisa senare, när hon kommit hem?


BEBIS<3!


HAR TYP REDAN STÄNGT MINA ÖGON,

vill inte slåss, vill inte bråka, vill bara få en chansen att fråga!


GodKväll! har pluggat nästan hela kvällen, bara för att jag är en duktig skolfklickA! Missade idol eftersom att jag hade läxor i fyra olika ämnen. Kul för mej huh?
Är så jävla trött så de ä fan inte sant, ska bara packa väskan o be om förlåtelse?, sen SÅÅÅÅVA! Ska bli så underbart att äntligen få sova, är helt slut! lite synd om mej nu faktiskt, eller? :/


lite egoist får man väl ändå vara? klart man får, tihih. Ser lite ut som en häst!?, men lovar er att jag är en fullt normal 13åring o ingen häst, vafan! :)


INNEBANDY ÄR INGEN JÄVLA PROMENAD LEK..?

Ännu en lång och tråkig dag avklarad! Första riktiga lektionen med spanska idag. Det känns iaf okej att ha Imelda* som lärarer. Pelle satt o lyssna på den dära jävla låten som går typ såhär: " Var ligger landet där man böjer bananerna.." Haha, två lappar lyckades han få o han hade redan sju innan det!
På träningen idag var vi bra 8st, Alexandra gick omkring och promenerad runt på plan som vanligt! Blir nog att lägga ner laget. SÅ kanske jag o Lovisa börjar på gym i stället?


Jag lagade godaste maten efter träningen! , (;


GULT ÄR FULT, TITTA BARA PÅ PELLES GUMMISTÖVLAR!

Har alldeles nyss kikat på Andra Avenyn, fyfan asså.. drama på högsta nivå!
Innan det var jag nere hos morfar och fick lite hjälp med matten eftersom att mamma inte kunde. Jag känner mej lite vilse just nu inom matten. Primtal, sammansatta tal, Faktorsträd & Premfaktorer vissa är helt nya saker som vi lärt oss idag, så drf har jag väl ändå rätt att tycka att det är svårt?

BILDER FRÅN MOBILEN SEN "SKOGS-DAGARNA":



pelle leker fag/torlejfare? (han med dem snygga gula gummistövlarna.)


slutar inte skratta åt den här bilden! fyfan va kul han såg ut haha.

Det är faktiskt fint i fliken.

Nu ska jag sova, sängen dirket nu! Godnatt alla söta,

 


ALLA RÄTT PÅ PROVET BLIRE NU, TYP!

God eftermiddag, säger man så?
Jag är Super trött! Till en början rullade dagen på som normalt, so o kemi-prov gick fort.. Fast sen stannade allting upp, Engelskan var skit trökig med diagnoser. Matten höll jag på o dö av! Snackade om faktorträd o primtal, kicki har fan tjata hål i huve på mej nu. Tror att Emil var lika trött som mej, först var sidan gul sen vit någon kan trolla i våran klass haha stackarn.
Ska äta, sen pluuuga, duschen.. idol + AA o kanske film. Jag kommer nog rååka somna nånstans på vägen!


Jag har suttit o pluggat för ingenting.. provet var ju fan bara om säkerhets skiten -.-

DEPRIMERAD, TROR NOG DET

Hemma igen.. Hittade inte någonting i Avesta, som vanligt när jag är där. Fanns knappt nå kläder alls tycker jag.
Istället för kläder eller smink, satte vi oss inne på vega där vi alltid brukar hamna och käkade. Pizza, godis och ett sudd var det som blev handlat haha. Eftersom att någon jävla idiot har snott mitt sudd, palla alla jävla tattare.
Nu ska jag plugga, kanske käka o sedan blir det träning! :D
hörs senare.


Det finns två utvägar.. And this is the easy way out, baby

GRÅT DINA TÅRAR DET ÄR OKEJ EMELIE,

Jag har verkligen blivit riktigt dålig på att uppdatera bloggen! Skärpning på det!
Igår kom Lovisa hit en sväng, vi kikade på tv mest hela tiden. Jag har blivit så jävla känslig av mej.. Igår när vi kollade på idol, satt jag o grinade? haha, pinsamt ju.
Alldeles strax ska jag iväg o möta babe för att sen ta 11.47 bussen till Avesta. Ska kika på någon fin tröja eller en ny bh, kanske? Det visar sej va jag kommer hem med sen! Nästan direkt efter att vi kommer hem ska jag/vi (?) iväg o träna.. Efter det ska jag plugga, har prov imorrn -.-' Sen efter det kanske vi hörs? Om jag orkar blogga då. Aja skitsamma, nu måste jag kila!

MER PLATS FÖR ATT PLUGGA

Det blev inget bloggande igår eftersom att vi kom hem så sent som vid tio, halv elva! Jag var verkligen jätte trött efter en körig skolvecka och en natt utan någon som helst sömn, därför gick jag raka vägen till sängen. Så gott som hela dagen och kvällen idag har gått åt att fixa med mitt rum.. Städat en hel del och sättit upp mitt nya skrivbord, som vi köpte igår! Skrivbordet är mycket större än det gammla. Jag kommer få plats att plugga mycket bättre nu vilket är kanon! Sen kanske jag får en annan dator också.. Skulle verkligen vilja ha en liten smidig, skulle passa bättre till skrivbordet än en klumpig.
Egentligen skulle jag och Lovisa gått på bio ikväll, den nya beck filmen hade vi tänkt se.. Fast vi kom på att det är ju femton års gräns på den! Så det blev inget av..


SER UT SOM EN JÄVLA SKOGSMULLE, DUSCHEN NÄSTA

Nu är jag hemma igen.. iaf för ett tag, ska iväg en sväng tillsammans med mamma, pappa & syster till Borlänge snart (?).
Ute dagen/dagarna var riktigt roliga! Dem delade upp varje klass i två grupper, alltså blev det sex små grupper. Alla övningar handla om samma sak, att kunna sammarbeta. Cyklingen upp dit gick kanon för våran klass.. Inte för dem andra eftersom att Anton.R förstörde. Jag sov inte en blund i natt, vi var fem tjejer i ett tvåmanna tält eller om det var ett tremanna? I sånna fall ett mycket litet sådant! Som tur var sov ingen av oss så någon sovplats behövdes inte. Holm, benis, albin och några till killar ställde upp sitt tält typ över vårat.. Fan vad dem skrek och sjöng alltså, haha! Vi var riktigt snabba med att plocka ner tälten eftersom att ingen sov så började nästan alla plocka undan. Så vid halv nio var vi klara för att cykla hemåt. Vid tio tiden var vi framme, en timme tidigare än vad som var tänkt. Ändå fick vi sluta,


fan va vi alla ä ganstaah här i nbg asso !





Jag använde knappt min kamera någonting, det blev få kort o tråkigt nog blev inget av dem bra.
Fler på mobilen finns, dock är kameran verkligen sämst på den.. men det brukar bli okej bilder med den iaf. Visar sen, kanske.
Hinner inte svara på några komentarer nu heller, när jag kommer hem gör jag det, lovar!

We can't.. iloveu.


FLIKEN

Håller just på att packar det sista.. Som jag tidigare berättat (tror jag?) så ska alla sjuor iväg och campa idag. Vi ska cykla till fliken ungeför sextio ungar? En mil och vi måste ha cykel hjälm på oss, haha! Vi ska tydligen göra en del övningar.. eller hålla på med massa olika övningar hela dagen. Det skulle kunna bli kul, men njä jag vette fan. Trött som fan är jag också! Fast jag brukar kunna piggna till senare, överenergi då istället.



haha, bilden ser cp ut om jag typ skulle.. vända på den?

svarar på komentarerna när jag kommer hem, inte tid nu!

HELLRE TYSKA ÄN SPANSKA MED EN IDIOT!

Har alldeles nyss badat i badkaret med syster min!
Som sista lektion hade vi franska den slutade ungefär tjugo över tre. Gillar verkligen Mattias som är lärare för franskan, tråkigt nog kommer vi nog nästan inte alls träffas så ofta.. Eftersom att nu när jag valde om från spanska bytte jag istället till tyska. Kändes som om franskan skulle bli lite för svår för mej & då också ta lite för mycket tid..
När jag kom hem tvättade jag håret. Ja, även fast jag skulle iväg och träna bara en timme senare! Blev två timmars träning, först med mitt egna lag sen med små killarna som va väldigt få. Efter det sprang jag och Lovisa hem. Fan va slut jag va när jag kom hem! Nu ska jag försöka äta något, är skit hungrig. Känns som om jag inte hinner med att äta? Sensat jag åt var nog i måndags.. På något idiotiskt sätt glömmer jag bort det när jag håller på o stressar runt.

En pinsam fråga nu alla söta bloggare, hur fan lägger man upp youtube klipp? :$ men skratta inte åt att jag är trög nu.

HÖSTKYLA & ENVISHET

Jag är fruktansvärt trött.. Gjorde något som jag aldrig brukar göra, jag låg kvar i sängen ända tills tjugo i sju! Onsdagarna börjar alltid med elevensval för mej som har bild blir det en rätt lugn morgon, typ bara rita om det fortfarande inte finns något annat kul att hitta på där nere i sal tre..
Det har börjat blivit riktigt med höstkyla ute nu! Höll på att frysa ihjäl nästan när jag var på väg till skolan igår, har ingen jacka än eftersom att jag vart så envis om att det inte alls behövs ännu på ett tag. Nu får jag dock ångra mej för att jag varit lat och envis, fast finner mej kanske en fin jacka i helgen när vi ska till V-ås? :)

Ska packa väskan & kissa innan jag ska böra gå nu!

I'M SO SCAERD ABOUT THE FUTURE

GodKävlL allihopa!
Jag är klar med matten nu, ända fram till Diagnosen! Fan va bra jag är.
Igår tafsa Pontus på mej och kalla mej sockerpullan, idag snor han min penna & spottar på mej, vaafan!? Hållerpå så mot alla tjejer, patetisk och dissad blir han också! Jävla fittbög

Ska såklart kika på Andra Avenyn senare, Missar aldrig! Ni gillart också? , :)





YOU'R SO DAMN BEUTIFUL!

Jag kom hem rätt sent igår.. Träningen igår slutade halv åtta efter jag duschade skulle jag göra läxor, som jag själv inte förstog mej på. Så jag gick över till morfar, duschade och gjorde läxan med hjälp av honom. Gillar inte att duscha när jag är själv hemma så passade på att slippa undan det!
Sista no lektionen före provet idag, eftersom att vi ska ut och tälta torsdag till fredag, alla sjuor! Jippie?
Ska försöka få gjort lite mera matte nu, jag är på sida 23 och ska fram till sida 45 Hejaheja, Emelie! Att jag inte kommit så långt bror kanske på att jag pinsamt nog nästan höll på att somna på matten..? hah,



Ibland förstår jag inte varför du låt mej gå
Hade du kanske inte lärt dej livets stora gåta älska, glömma & förlåta?
fast nästan alltid förstår jag varför du inte förlät mej o lät mej gå..

SHE'S SO LUCKY

Jag hinner skriva lite snabbt nu innan jag ska fortsätta med läxorna och sedan iväg o träna.
Känner mej just nu helt jävla slut! Fast antar att det bara är att hålla ut tills denna dag är slut, ha? Massa plugg kvar. 

" Fan vilken hora du är asså, särar på benen för allt o alla " , hur lång tid är man sur/ledsen sen man är dissad egentligen!? Lilla Adam, du ringde mej igår igen även fast du skiter totalt i mej..? Typ, får det inte att gå ihop. Snart två månader sen!


GEOGRAFI

Om två timmar börjar en ny vecka! Det är nästan läskigt fort som tiden bara försvinner förbi.. Denna helg har vart sjukt rolig, men är ju nu alltså slut. Jag ska alldeles strax lägga mej och forsätta kika på den filmen som just nu går på trean. Efter det ska jag plugga geografi för kk:s förhör imorgon. hatar gegografi, bland dem tråkigaste ämnena!
Ni får ursäkta min dåliga uppdatering i helgen, har inte funnits tid för bloggen dock!




GAMLA LASARETTET

GodNatt på er allihopa..?
Denna kväll alltså, fyfan! Vid nio tiden begav mej jag och Lovisa ut en sväng runt persbo. Dock så vågade varken jag eller Lovisa gå hela vägen genom skogen, så vi vände.. Eftersom att vi vände var vi tvunga att gå förbi det gamla lasarettet! Det där gamla hust skrämmer verkligen livet ur mej! Äckligt som in åt helvet. Jag lovar det måste "spöka" där!
När vi kom in la vi oss och kika film, någon film på feman som hette typ " Stockholm boggie " haha så bra! Sen direkt efter Saw, bra var den! Men inte alls så där äcklig som pelle &holm sagt att den är!? Den ar iaf kul i slutet, när han ska typ krypa med bara en fot och hämta hjälp!? haha !x)

Lovisa sover redan och jag ska snart sova, bara fixa lite innan.

ILOVEU

bara för att min kamera funkar ! ;D

svarar på komentarerna senare.


SAMBO ÖVER HELGEN

Nu är jag & Lovisa färdig fixade, typ.. Älskling är min sambo över helgen! ;d hihi.
Blev inget uppdaterat igår.. Slutade tidigt, eller aah halv tre iaf. Film kväll hade vi med pizza, cola och massa godis! Bara för att trösta mej har ont i magen o ryggen som fan... fan, inte nu!
Idag kanske vi tar oss en tur över till Avesta med buss, hoppas på det iaf! Känner för att göra något roligt idag. Avesta eller kanske Viktor?
Bilder från kameran kommer idaG! Morsan hittade laddaren och minnet (?) till den idag! yeeeeeeees, fan vad happy jag är nu!

Känns som om det här blev väldigt rörigt..? Kan bero på att jag har ont om tid.
Hörs senare! ,(:


STACKARS MEJ!

internet är sjukt segt!

Nu sitter jag här med omplåstrad tumme & allt! Råkade cutta mej själv i fingret, typ aj!

Stå för sina egna åsikter.. Borde inte egentligen alla kunna stå för sina egna åsikter!? Blir sjukt irriterad på sådana som bara säger samma sak som deras kompis för att det låter bra. Fail! Alla tycker olika, alla är olika inget fel med det!

Ska ta och fixa mina naglar sen kika lite på tv.
Vi hörs. :)


jeppes egelska läxa som ligger på golvet, blir finfint att lämna in den sen!

NY KLIPPT

Nu är jag nyklippt! Hade totalt glömmt bort att det var idag som jag skulle göra det, men som tur är så har jag en tjatig mamma som ringde och påminde mej! :) Känns verkligen super skönt nu, har längtat efter att få klippa mej då mitt hår har varit väldigt slitet..! 

Idag ska/måste jag:

* vara med lovisa
* banken,
* plugga matte
* börja plugga på till so förhöreht på måndag..
* spanska glosor!
* lägga mej i tiden
* och juste , bloggen o sånnt shiiat också såklart! (:

Nu har jag lite små bråttom och ska försöka skynda mej iväg, vi hörs!


SKOLFOTO

God morgon!
Jag är uppe tidigt, iaf rätt tidigt..? Ska ju ta skolfoto idag så vart tvugen att fixa mej lite extra till det. Egentligen vill jag verkligen inte! Alla ska sitta och glo på en jävla bild på mej? Fan va fult. Packat i alla böcker som jag behöver ha med mej har jag iaf gjort nu, får verkligen inte glömma något nu som jag gjorde igår. Tror att vi nog ska ha no så nu har jag iaf kläder med 100% bomull på mej! Så duktig jag är, ibland! ;D

I MISS US

jag saknar oss nu,

det gör fan ont!

Ingen klass blir nånsin lika bra som oss,

R.I.P 6A

fast trivs jätte bra i min nya & tycker att jag verkligen hamnade i den bästa klassen utav alla tre sjuor!


ONSDAGSMYS!

Nyss duschat eftersom att jag tränat för första gången på säsongen idag!
Känns underbart skönt att komma igång igen, dock är jag osäker på om jag ska fortsätta spela innebandy.. Har nu ett nästan helt nytt lag sen att väldigt många slutat. Fast rätt många har spelat förut och dem helt nya är faktsikt rätt dukitga! :) Egentligen så var jag bjuden till jeppes & Albins onsdagsmys idag, men jag tackade nej haha. Blir plugg på spanska glosor istället!

dagens humör: upp & ner
dagens borde: spanska!
dagens frisyr: utsläppt
dagens smink: mascara, puder
dagens klädsel: jeans & nån trööja
dagens planer: kvällens planer* , spanska & sova!
dagens vill ha: bebis
dagens längtan: bebis
dagens fundering: när kan jag lita på Hon igen?
dagens beroende: ingee
dagens personer: jesper!
dagens roliga: jesper, HAHA
dagens låt: Sajjk - Bara Gör Din Grej

CRHIS..

Ska snart börja gå & möta Lovisa.. Typ vill inte till skolan idag och redovisa matte läxan, kommer bli pinsamt! Tänk om jag gör fel..?  Jag kommer inte göra fel för jag kan det här, allt kommer fan gå bra! Jaaa. ( haha nu låtar jag som emelda! jaa )

Igår snackad jag med Chris, va ju ett bra tag sen sist! Kul hade vi iaf? :) Jag kan säga att jag var helt borta igår kväll, vid tio tiden trodde jag att klockan var elva. Så satt och tjatade på honom att han skulle lägga sej, ja även fast han bara är tre år äldre än mej dårå. Vid tolv när jag skulle försöka ta mej till sängen så bara snurra de i huvudet på mej? haha

Måste kila nu, bråttom har jag också!


NY DUSCHAD

Nu duschad, så jävla härligt, inte trött längre!
Ska jag ta tag i matten nu, igen.. Sen ska jag dra ut en sväng! =D Kommer nog hem rätt tidigt sen, måste få lite sömn också vaafan! Något bra på tv senare ikväll, kanske?

Kvarsittning på fredag då Jackie, yeaah!

Älskar dej bebis!


ÅTTA KILLAR SOM VILL TESTA GRÄNSER

Just nu är jag helt slut!
På både So:n och Engelskan hade vi Jimmy som vikarie.. Alla killar blev stökiga och ville testa gränser. Visst blir man trött av att höra åtta killar gapa i mun på varann, fast ändå tackar jag dem för det och tack för att Jimmy är en sån mes..!
Förutom att jag har två läxor i matte och sen ska jobba i matteboken hemma så råkade jag ta so boken till kemi lektionen, en hel del extra arbeta blev det. No & So böckerna är kvar i skolan så kan inte plugga på till dom proverna som jag hade tänkt mej att göra idag, fan!

Nu ska jag duscha och sedan fortsätta med att försöka bli klar med engelskan...


RSS 2.0