NYA BLOGGEN

Ny start!

Här skaffat nyblogg, denna kommer låsas eller tas bort, med tanke på att jag vissa gånger har varit på tok för privat!

"HON DEN DÄR EMELIE"


MATLAGNING

Långtråkig dag med ångest.
Imorgon är det aktivitetsdag, jag ska åka slalom tillsammans med Lovisa.. Eller jag ska lära henne att åka!

Ska för andra gången idag hoppa i ett bad, duscha håret sen ska jag plugga, fixa skidorna och så har jag lovat mamma att laga mat idag. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, men det löser sig, jag är på bra humör så det blir något mindre enkelt och mer godare.

Samma sak varje gång, börjar bli riktigt less på alla dessa idioter nu.
Det är på tok alldeles för många gånger som du utnyttjar A och väcker meninglösa hopp för oss andra.
Jag har helt ärligt slutat hoppas för länge sedan, nu är jag på god väg att sluta glädjas åt dem stunder då vi duger och ni bryr er om oss.
Blir så fruktansvärt äckligt utav att man bara kan blunda för något sånnt här.
Ingen bid deal? Jooohorå.
Att strunta i ett utav sitt egna barn är inte männskligt.


TEMADAG

Kände mig febrig och ögonlocken var tunga som bly igår, tack vare det så somnade jag redan halv tio.. Skönt!
Idag har vi temadag - "Hur man lär in saker", olika studietekniker är det väl som man ska lära sig antar jag.
Allt annat än kul känns det, men vi slipper ha slöjd och Disa så jag är nog rätt glad åt den här dagen ändå! Vi slutar kring två istället för tjugo över tre, helt underbart.

ATT SE FRAM EMOT

Åh jag mår skit sammtidigt som jag mår helt kanon, jag har så mycket att se fram emot, och jag är beredd att tänka på framtiden igen!

Jag fyller 14 den 4 mars, faster fyller den 2 april, den 16 april ska jag med Fabbe, farmor & Faster ner till Ullared på samma buss som Sandra! Jag&Lovisa är i fullgång med att planera en helg för oss själva i hennes lägenhet, en riktig sån här tjejhelg. Goda drinkar, film, skitsnack eller Unkan, varför inte både och? En sväng ner till Västerås igen någon helg, Borlänge med mamma.
Efter min födelsedag så börjar nästan alltid våren smyga sig fram på allvar. Sportlov, påsklov, påsk. Sen sommarlovet, då jag vet att jag kanske tillsammans med Lovisa ska till Gotland, bo i stuga själva uppe i Furudal. Det känns toppen, det kommer hända en massa annat också, det vet jag. Jag älskar planering sammtidigt som jag är rätt spontan.


FÖREDETTA POLIS

Gårdagen bjöd på besvikelse och en för en gångs skull pigg, glad och positiv Emelie. Jag väckte hopp om att bli frisk men förmodligen så har hoppen slocknat idag..

Inatt har jag inte sovit speciellt mycket eftersom att jag vaknad vid kvart över ett med världens kramp i bena, som inte ville ge sig. Därav har jag varit på dåligt humör och fick ett riktigt utbrott när jag kom hem. Jag skämms och har bett om förlåtelse, vissa dagar är det svårt att tygla ilskan. Framförallt när ingenting går bra och sen utan sömn.. Då blir det kortslutning i hjärnan på mig. När det gäller mig själv så vill jag göra saker så perfekt som möjligt, dessutom är jag väldigt envis.

Under dagen var vi iväg på en föreläsning med en föredetta polis.
Han tog upp viktiga saker och var väldigt klok.
Jag som oftast ser det negativa i folk, just för att jag har så dålig självkänsla fick lära mig ett o annat. Jag håller hela tiden på att försöka se det positiva i människor istället för det dåliga. Ett trix för att göra det lättare, är att tänka på att alla är människor.
En person som missbrukar alkohol vad är det? En alkoholist? Nej, snarare än männsika!


GALET FÅNIG

Jag trodde att det skulle kännas bra det här.. men icke, jag känner mig fånig och jättebarnslig.
Det snurrar i mitt huvud och jag är galet nervös för att inte bli förstådd, är att hålla käften ett alternativ?
Förmodligen inte.

Pigg är jag åtminstone och jag har druckit ett glas saft med sugrör nu på morgonen. Framsteg eller inte,

GRÖNTÄPPLE & ALLA HJÄRTANS DAG

Jag tycker nog egentligen att alla hjärtans dag är ganska överskattat, men visst det kan vara gulligt.
Fick en bok utav mamma som verkar bra och en söt grej utav Linnea. Tack ni alldeles för snälla!

Träffade Lovisa nu på kvällen, över ett glas rosé.. Inte riktigt kanske men nog har jag haft kul ikväll.

Du säger inte alltid det jag vill höra, utan är ärlig o rak, glad att jag har dig <3

Nu känner jag mig som ett gröntäpple, fräsh, fin, nyttig. Jag låter säkerligen alldeles tokig och knasig och förmodligen så är jag det också!


OVERKLIGT, UNDERBART

Äntligen helg, overkligt, underbart.
Dagarna går sakta och är väldigt jobbiga men veckorna dem går fort!

Idag så har jag och Lovisa redovisat teknik arbetet, igår gjorde jag mitt geologi prov på tisdag gör jag kemiprovet, tror jag.. DÅ, har jag kommit ifatt med allt. Jag har skrattat så jäkla mycket idag, ungefär så mycket som jag gjorde förut. Jeppe ritade av alla i klassen och jaa, det värsta jag någonsin sett, men jag älskar min klass! :)

Imorgon blir det backen - slalom, inge bräda nää.

Snart dax för BUP, förväntasfull o jag längtar. Sammtidigt som jag är rädd och inte alls vill dit menmen..

rörigt inlägg, mitt liv är kaos.

STALLET

Igår började vi med Disa, kanske kan det bli någonting bra utav det, men jag är tveksam att sitta och berätta saker inför grupp är inte riktigt min grej..

Jag var iaf över till Fagersta igår med Lovisa, vi gjorde typ ingenting sprang runt satt inne på Liljan för att det blev så kallt och kollade på Linneas gympa. Träffade, eller åtminstone såg många från vårat gammla lag. Usch.
När jag kom hem var jag helt slut efter att ha sprungit runt hela dagen, men det är bara bra..!

Torsdag idag Karin 3 gånger, seeeg dag.
Efter ska jag till stallet med Lovisa, blir en härlig promenad upp till krg, sen ska jag hem också. PERFEKT!

Mot skolan nu dårå


F*TTA

Jimmy två gånger idag. dagen gick fort fick skäll av matanten och påhopp av Bosse.

Vart med Lovisa, haft kul - "semester"

Barnmat 2 glas vatten 3 glas jucie , tårarna rinner. VARFÖR!?'

Till sportlovet eller påsklovet blir det en sväng o hälsa på Andreas hoppas jag iaf..!

Jag ska gå ner 1kg tills imorgon 2 tills Söndag, 4 nästa vecka - 10 tills jag fyller år den fjärde mars.

Förmodligen stängar jag ner denna bloggen ett tag, skaffar mig en ny där jag förblir anonym.. Bara för att det känns bekvämare! Jag vet inte än men jag vill dela mina tankar men jag vill inte att folk ska veta att det är just mina, Emelie Perssons..


BLINDBOLL

På gympan blev det "blindboll" hur konstigt det än låter när jag säger att vi testade på att spela en speciell sport för blinda så var det faktiskt riktigt kul. Riktigt underhållande att titta på!
Fick tillbaka matteproven idag & det blev som jag trodde, ett G. Allt jag kunde göra när jag fick provet framför mig var att börja asgarva, har aldrig varit så dålig på ett prov tidigare.

Efter skolan traskade vi hem till Lovisa, där hon åt och jag lekte A. Sedan gick vi till rinken, det dröjde inte länge innan vi fick fimpa och springa o gömma oss..
Nu ska jag baka cheescake, läxor o bada i varmtvarmt vatten o kolla på Familjen Anorlunda, pissigt trött idag!


BARNMAT

Redan ny vecka, helgen är över för denna gång jag kan inte säga att jag är utvilad men lite nya krafter har jag.
Igår träffade jag Lovisa, det blev en promenad och en sväng förbi konsum innan vi gick hem o la i min säng för att glo på film, jag var hur trött som helst.

Mamma köpte barnmat till mig också efter min order, det är ingen hemlighet att jag har svårt för att få i mig mat. Vatten, yoghurt och barnmat är väl det som jag äter "ifall att".
7dagar kvar

Ska ta o lägga mig i soffan ett tag nu innan jag ska ut i kylan, eller det kanske inte är så kallt idag..? Jag har ingen aning faktiskt.


MY SISTERS KEEPER

Nyvaken, humöret duger och jag ska strax sätta på mig kläder för att sedan dra igång med det jag ska göra.
Filmen som jag kollade på igår var hemsk men bra, jag fällde en å annnan tår.
Jag har inte så mycket att komma med, jag är törstig och läntar efter bejb, så tråkig är jag.

HEMMADAG

Jag har bestämmt mig för att jag stannnar hemma imorgon.
Då ska jag passa på att ta vara på tiden då jag är helt för mig själv. Läxor, städa och sådant.

Jag ska hoppa i säng nu och kolla på film, någon sån där sorlig som ska få tårarna att rinna. Mamma har sett den & Anna o dem tyckte den var bra så den borde väl minst vara okej.
Mitt humör är helknas, verkligen. Ena sekunden så spricker jag nästan av glädje o nästa så sprutar tårarna.
TONÅREN MAN BAAH

Sjukdom eller personlighetstörning..?

UTAN ÅNGEST & 1 PUCKO

Jag vet inte riktigt hur detta gick till men jag lyckades genom lida hela skoldagen utan huvudvärk eller ångest trotts att det är just fredagen som ibland kan kännas jobbig.
Imelda är ett riktigt pucko som gav mig och Lovisa en varsin lapp efter att vi bett om lov att gå och prata med Lina, precis som det var planerat att vi skulle göra på IPS:en! Som tur var så lyssnade Kicki på oss och hållde till en viss del med om att det är en ivrig människa med språkproblem, eller kanske inte riktigt men hon rev iaf lapparna och sa att det bara var ett utav dem 10000 olika missförstånd mellan elever o Imelda.

Efter skolan så tog jag och Sandra bussen över till Dalarna, vi hade tur att få skjuts av mamma till bussan för vi kom springandes precis innan bussen åkte.
Jag hittade en fin grå top & fyndade ännu en ny bh. Jag har väldigt många bh:ar nu, jag älskar att handla underkläder, väskor och skor.. ja och kläder! Trotts att jag nog har för många bh:ar så tycker jag att jag var värd denna då den bara kostade femtio o när jag hållt ögonen på den i månader, men tråkigt nog så var den för liten! Men får byta den och hoppas att det finns en strlk större.

Imorgon så följer jag med till Romme, om jag orkar.. Jag mår trotts allt inte så bra, min kropp är helt slut och det är kaos.


<3

Å juste köpte ett jätte sött armband också, ett som liknar ett sådant som jag jätte gärna vill ha - med fyrklöver, det som ska för tur, om jag nu inte är ute och cyklar..? Ett sånnt önskar jag mig tills jag fyller och pengar! :)


BESVIKEN

Hemska torsdagar, men tack alla som förgyller dagarna!

pullisrullis är isatllet och jag har gjort läxor, lagat mat, nu ska jag ut o röra på mig o sen så kommer pappa hem idag!

Jag känner mig väldigt besviken efter att fått höra att Monika är sjuk o förmodligen så blir det inget BUP imorgon. Jag hade faktiskt sett fram emot det, men det är som det är och om jag har tur så kan det hända att jag får en annan tid. Annars blir det den 15 februari och det känns skapligt jobbigt.
Får se eftersom att jag ska vara med Sandris imorgon sååå..

Aja nu ska jag sluta paddra och lyfta på mitt feta arsle så att jag får röra på mig istället!


ÄCKEL

B-delen är gjord o jag tror fanemig aldrig att jag varit så kass på ett prov tidigare, ett G är jag ganska säker på.
Är klar med teknik arbetet nu äntligen också, det ska redovisas nästa vecka, samma vecka som vi börjar med Disa i A (tjejerna). Fyfan..

Efter skolan så drog vi hem till Lovisa och la oss under en filt o kika på film, om någon mördare som var nekrofil (stavning) o styckmördade sinna offer. Vidrigt! Det var tänkt att min engelskaläxa skulle bli gjord där, men icke så därför ska jag sätta mig ner med den så att jag sen kan kolla på Andra Avenyn.


NYKLIPPT HOCKEYMATCH

Usch vad jag känner mig vilsen!

Skolan börjar bara kännas jobbigare o jobbigare för varje dag som går, jag har panikångest på morgonen innan jag tar på mig jackan och går! Men skoldagarna rullar på ganska så fort som tur är.
Efter att jag klippt mig så gick jag direkt hem till Lovisa, där bestämmde vi med hennes pappa att följa med på hockey senare på kvällen när han skulle komma hem. Så då knalla vi hem mot mig så att jag fick hoppa in i en dusch och bättra på sminket för att slippa se ut som en fläckigfjortis!
Nu är jag så fruktasvärt trött, det känns väldigt ansträngade att hålla uppe ögonlocken och jag har en otäck huvudvärk så jag ska lägga mig i sängen nu.

Tack du underbara för att du får mig att orka kämpa! ♥

PENGAR + 1 G

Matteprovet är gjort, jag hoppas på att det gått bra men det får bli som det blir jag fokuserar hellre frammåt och nöjer mig mer än gärna med ett G i denna kurs.
Direkt efter skolan skyndade vi iväg hem mot Lovisa och lämnade våra väskor. Busstationen hade knas på apparaten men vi hann med bussen ändå, det blev precis.
Jag fick faktiskt med mig hem två par nya tröjor och en ny bh, är så nöjd och tacksam över att mamma satte in mina 1300kr och gav mig mina 300kr tillbaka som hon lånade förut så att jag "vågade" spendera lite pengar och skämma bort mig själv med nya kläder. Blev dock inte så mycket nytt eftersom att det är väldigt dåligt i Avesta, men vi planerar att ta oss ner mot Västerås någon helg ganska så nära inpå, och då borde det inte vara några problem med att fylla på garderoben ordentligt.
Jag vet inte varför men jag vägrar att ha mindre än tusen kronor på kontot, då köper jag inget utan börjar hellre spara!

Imorgon slutar vi tidigt och jag ska äntligen då få klippa bort mina slitna toppar, som jag har längtat.

Nu väntar sängen och religonsläsning!


RSS 2.0