FRÅN MITT INNRE JAG

Jag hatar töntar, jag hatar folk som leker vuxna, jag hatar folk som leker tuffa, jag hatar skolan, jag hatar livet, jag hatar att må så här.
Det där med folk som leker vuxna, kanske jag själv får stå för lite.. Eller kanske inte, jag vet inte, det jag vet är att jag inte alls är vuxen av mig utan välldigt barnslig och omogen. Jag tycker inte att jag leker någon jag inte är i bloggen, utan visar en sida utav mig som kanske inte alla visste fanns. Aja skitsamma.
Jag står för att jag dricker och röker, jag står för vad jag tycker och jag vill alltid vara så ärlig som jag bara kan. Vissa gånger är det till min fördel, vissa gånger inte.

Det kanske inte är så moget att säga "SKitsamma nu ska jag ut o supa skallen av mig" när jag disskuterar med någon, men sån är jag, ibland..


Jag vet inte hur jag ska göra för att få alla nöjda jag försöker och försöker, men det känns som att vara jag inte duger, det gör mig så jävla ledsen och besviken! Efter nästan ett år så duger inte jag åt honom det gör ont sammtidigt som jag vet att jag inte alls ska bry mig om det här. För det är inte jag som ljugit och förstört! Men jag kan inte låta bli..
Sammtidigt som jag kämpar dagligen för att göra mig själv nöjd, så bryr jag mig alltid om han, jag borde inte, men jag kan inte råför det. Det finns verkligen så många bättre, som verkligen är värda att ödsla tid och kärlek på, som skulle uppskatta om jag hörde av mig mer, men ändå så är det han som bara är otacksam och bortskämd över att jag bryr mig som jag sitter uppe med på nätterna och pratar med. Som jag låter bli en stor del utav mitt liv.
Jag mår verkligen illa över hur jag egentligen blir behandlad av denne, för när jag nu ger mig själv tid till att tänka efter så är det fanemig inte klokt..!
Den Emelie som jag egentligen är, har jag så svårt att visa för honom nu. Det är inte värt det! Jag är den jag är så är det bara och alla kan trotts allt inte älska alla, hur man än är så kommer man alltid vara både älskad och hatad av någon!
Jag vet inte vart jag ville komma med det här, eller jo det vet jag och det får duga.

Förutom dethär så har min kväll varit mys, Lovisa kom hem och vi har verkligen haft skit kul. Jag fixade en god drink, eller en god "hemmagjord-flaska", kanske man ska kalla det.. Lovisa var tveksam men det blev bra tillslut. Precis som förra gången :) Så nu har jag iaf dricka!

Nu ska jag sätta mig och klottra i blogg nr2, för jag behöver verkligen reda ut saker o ting så att jag kan förstå mig själv lite bättre.. som jag gör när jag får skriva av mig, där det verkligen kommer från mitt innre jag!

FÖRE


Osminkad, trött, sliten!

Sådär ljust va mitt hår förut o nu äre mööööööörkt :)

CHOKLADBRUNT

Hela dagen igår gick åt till matlagning och fixande i lägenheten, på kvällen stog jag två timmar vid spisen o fyfan vad ont i ryggen jag fick! Men det var det värt efter att maten blev så uppskattad som den blev.
Blev hemma hela kvällen, kollade på Robinson-finalen och färgade håret, chokladbrunt. Är kanon nöjd! Innan färgningen var det väldigt ljusbrunt med en hel del slingor, nu är det betydligt mörkare med massa fina slingor.
Lovisa har inte sett det än men får göra det idag när vi träffas. :)

FARMOR BJUDER

Nu har jag skruvat ihop första expidit hyllan av två åt mor min så nu står den brevid hennes o pappas säng. Den andra dyker nog upp vid andra hörnet av sängen imorgon om det inte skulle vara något fel på den hyllan.

Denna dagen vet jag inte vart den tagit vägen, fort har det gått åtminstone om man jämnför mot dem andra dagarna. Jag har bakat cheescake som ska smakas av imorgon, lagat mat och städat en hel del också. Ibland får jag tokryck då jag känner för att städa, jag mår bra när det är rent och snyggt runt omkring mig, fast det tror jag nog dem flesta gör, men jag kan också tycka att det är kul att städa inte alltid dock.. Jag hade också tänkt ha lagat mat åt mamma o Linnea - Ungstekta grönsaker, klyftpotatis och fläskfilé. Fast det blev de inget av, istället blev vi bjudna på pizza hos farmor&farfar. Hade jätte kul, kan fortfarande inte riktigt förstå att hon bara bjöd oss.. Men som jag sagt förut: Folk kan förändras och tur är väl det!

Mat "bjuder" jag på imorgon istället, ska även iväg en sväng till Avesta imorgon. Ska kolla kläder somfan!


PLUGGA SOMFAN

Känner mig mycket bättre nu igen, men huvudvärken slipper jag inte undan ännu verkar det som.
Ska sätta mig med geologin och matten så att jag kan göra proven när jag kommer tillbaka. Ska bara dra på mig en tröja och springa ner o kika om posten kommit innan jag börjar.


MITT STRAFF ÄR AVTJÄNAT

Seriöst nu får det tamefan vara slut med det här.. Bara för att jag mår dåligt så behöver jag inte stänga in mig!
Jag börjar bli friskare och snart så får jag ju hjälp med det "andra" även fast det känns läskigt o jobbigt så är jag mycket väl medveten om att det är ett måste!

Jag ska vara positiv, glad, öppen och lika full utav energi som jag brukar! Ingen gillar negativa och tjuriga folk, det vet jag själv eftersom att jag inte tål sånnt.


Sliten&glad
Spegeln är smutisg somfan, men det är typ min toa såå..


BIHÅLEINFLAMATION

Tvingade iväg mig till skolan och hann med teknik lektionen sedan gick det inte längre. Gick hem efter lunch tid och låg resten av dagen nerbäddad i soffan och kollade på massa skit på tvn.
Idag känns det mycket bättre, fast vi får se brukar alltid bli sämmre till kvällen men förhoppningsvis så är jag snart frisk igen! Förmodligen är det bihåleinflamation inte kul alls gör ont utav helvete i huvet.


PUCKO

Ååh jag mår pissigt, det rinner ur näsan och kliar i ögonen, jag är inte något vidare pigg hellre så huvudvärk har jag ju med.
Förhoppningsvis blir det bättre med lite nässpray och en tablett för skallebanket!

Idag har vi redovisning av teknik arbetet men jag är osäker på om vi kommer kunna redovisa idag.. Eftersom att ett visst pucko Jocke har bestämmt vad det är som ska vara med o vad som inte får vara med, så är det inte säkert att jag kommer kunna berätta om det jag ska idag. Var ju sjuk igår och jag förväntar mig inte att "E" ska ha ryckt in och försökt rädda våra betyg, det är h*n alldeles för lat för.
Nu till det positiva, vi börjar med en ny kurs i so idag - jippie..?



Min första cykel, det var lycka!
:)


FÖRKYLNING

Det är inte min dag idag, det är ett som är säkert.
Jag är dunderförkyld, så jag har stannat hemma från skolan idag men måste iväg imorgon verkligen eftersom att vårt NO arbete ska redovisas. f*tta

Får se om jag och bejb tar en sväng över till dalarna imorgon istället.. Förhoppningsvis så blir det så, jag vill komma ut och göra saker igen. Har varit jätte tråkig ett tag tillbaks, något som jag ska ändra på orkar inte ligga hemma o tycka synd om mig själv längre, jag hinner med det ändå.

Vette fan vad jag snackar om nu så det får räcka nu innan jag gör bort mig eller försäger mig..!

BUP

Jag känner mig jättetrött och lider av en förjävlig huvudvärk, som om inte var nog så känner jag mig jätte deppig också.
Jag gissar att jag kommer få en ny tid på bup inom minst 2veckor, mamma står inte ut och vill ha hjälp..

Jag vet inte vad jag tycker, ska jag vara tacksam eller rädd?
Jag har redan pratat med "M" så det blir förhoppningsvis inga förändringar sedan i sommras!

HORA

Jag mår skit o har gjort det hela dagen, menmen bara att bita ihop!
Jesper kallade mig "slödderhora" (stavning?) på matten, bara för att han sett att jag skrivit Joakim Schröder, typ..? Haha precis när jag kollat på G hundra gånger o tyckte han var skit söt, eller det tycker jag fortfarande. Sen stog det typ Alexander. O han bah, "Hallå Eeeeemeeeliii hur många killar haru egentligen, haru många" fyfan.
Men han är som han är, en utav dem.. någontigt

HOCKEY

Skoldagen rullade på i en jäkla fart idag, tack o lov för det!
Har kännt mig alldeles tomm dem senaste dagarna, grinat har jag också gjort mycket.
Men idag kändes det bra, följde med slidan på hockey i fagersta - Faik vann över Ore (hur man nu stavar det..) :)

Tack för att du är så underbar! ♥

ORDSPYOR

Från tekniken så har jag flera gånger varit på väg att spy på en viss människa, "ordspyor" men även så har jag mått riktigt illa! Jag tål inte att folk ljuger, bara för att dem är rädda att en annan ska ta över deras plats, det är sjuk äckligt!
Men som tur är så har jag full koll på läget och vet vad som egentligen är sant, och framför allt vem jag sak lita på nu. Tack vare övningarna sedan förra året så kan jag kan jag bita ihop och hålla käften stängd, för om jag inte skulle göra det så skulle jag bara göra saker och ting ännu mer krångliga.. Jaja nog om det!

Jag ska sätta mig ner med, biologin, matten, geologin, upsattsen och svenskan nu. Usch så hemskt det känns, men bättre att bli av med skiten nu istället att sammla på sig problem!
No:n får vänta tills imorgon, det är trotts allt inte bara jag som ska göra allt eftersom att det är ett grupparbete!

SÖT & SNÄLL

Just nu känns det härligt, jag känner mig både söt och snäll! Även fast min veka ställt till det en del.. Jag har inte tid för att gråta nu, istället tänker jag positivt - det står iaf still och kommer strax att rasa av!

Jag har knappt sovit någonting inatt, men det märks inte alls av nu, som tur är.

jag har även lärt mig en sak..

SJÄLVFÖRTROENDET ÄR PÅ TOPP IDAG AV NÅGON JÄVLIGT UNDERLIG ANLEDNING, MEN JAG TACKAR OCH ÄR GLAD FÖR DET!

DÖDA MIG?

Jag blir så ledsen och svag av att höra sanningen av folk!
Jag har minst tre gånger bara idag lagt mig ner på golvet förtvivald medans jag skrikit och gråtit, över att folk bryr sig, och tror att dem vet. Jag är inte sjuk, jag är bara inte hungrig! Jag har inte gått ner i vikt, syns det inte hur tjock jag blivit!?

Fyfan, jag vill inte leva tillsammans med uppmärksamma idioter, mitt liv kommer att rasa samman och jag kommer inte själv att få bestämma hur jag ska leva, överleva..

ds efdfvbhbfb bv

Min flickvecka är över för denna gången, det kom som en chok, trodde inte längre att den skulle komma på besök mer..  Jag kan bara gissa varför jag inte lider under denna tid längre.

Det var kul igår iaf! Till en början var jag både livrädd och ovan, men efter första åket så kom jag in i gammalvana igen.
Niklas ehm ja, du fick mej att gråta..!

FÖRSTA VECKAN - AVKLARAD

Första veckan är över, gud så skönt!
Jag har varit duktig i veckan, med att hinna ikapp allt som jag inte är i fas med (säger man så..?) Dagen igår var sådär lagomt hemsk och rolig..
Jag mår iaf bra nu, konstigt nog så är jag pigg och så glad som man skulle kunna begära att jag skulle vara.
Jag är inne på "nummer4" nu, jätteduktigt är jag! Det jag gör är kanon, enligt mig..!

Imorgon ska jag till Romme med pappa, :) Lovisa är inte hemma helgen och jag känner inte för att ta med någon annan.. Pappa blir bra!


ETT MÅSTE ÄR ETT MÅSTE

Usch så hemsk det är med skolan.. Jag har sprängade huvudvärk och ont i magen, men jag har inget val till skolan måste jag! Har varit borta alldeles för mycket. Har åtminstone tagit en värktablett och fått i mig ett glas juice så då borde jag ju vara lite piggare mot igår!

Som tur är så går dagarna väldigt fort, tack vare klassen.. Så jag ska inte klaga för mycket!

ÄR JAG LYCKLIG..?

Tog en sväng med långskidor i Nordansjö tillsammans med Lovisa på kvällen.
Ehm.. fyfan? Haha var livrädd och hade klart fulaste stilen av alla där, men ja det var ganska kul, höll på att skratta så att jag nästan ramla av skidorna iaf.

Mamma frågade en fråga som fått mig att fundera, även om jag redan vet svaret..

- Emelie du mår ju inte bra. Är du verkligen lycklig?
Mamma, jag har ingen aning.

Adam skriver med mig nu igen, han är snäll och kallar mig gumman ibland, fortfarande liksom..? Eeh, men skitsamma.

HUVUDVÄRK

Jag har otroligt ont i huvudet, ska ta en tablett så att jag sen kan ta tag i läxorna. Måste bli klar idag, så att jag blir klar med mina prov innan veckans slut!
Imrgon blire backen med Lovisa, fast hon inte kan åka.. men jag ska lära henne, typ. Blir sur om hon gör så att vi ramlar i liften, pinsamt somfan annars!

Jag har inget bättra att komma med såå, tack för mej..?

GODA NYHETER

Det blev en ganska kämpig och jobbig dag, med en del glada nyheter också!
Jag har haft jätte ont i huvudet hela dagen och kännt mig trött, så jag ställde mig i en dusch på en gång jag kom hem. Sen dess har jag gått omkring i tofflor, mjukisbyxor och lånat en t-shirt av pappa och hans jobbartröja snodde jag. Haha det ser så fult ut eftersom att jag liksom drunkar i hans kläder!  

FÖRSTA DAGEN

Det känns inte jättejobbigt att skolan börjar, lite skönt till en viss del.. Men visst hade jag hellre stannat kvar hemma och sovit till typ, två som jag gjort dem flesta dagar under lovet. Var liksom helt trött imorse när mamma väckte mig, men det är bättre nu! Börjar inte förens tjugo i nio idag o det är väl ganska skönt ändå..?

Jag ska ta skolan på mer allvar nu!


SKÄMMS

Jag är fruktansvärt trött&tjurig idag, jag skämms nästan för hur jag va mot "E" idag..
Lovisa var här nyss, men skulle hem o äta nu o nu ska jag göra läxor resten av hela dagen!


Haha, typNiklas :D!

SANDRA

Har precis kommit ut ur duschen, när Sandra drog hem var jag bara tvungen. Kan inte gå utanför dörren om jag inte duschar, känner mig så jävla äcklig och smutsig då.

Iaf så sov Sandra kvar här, fyfan jag blev helt cp på kvällen jag skratta åt allting, hon med typ. Vi somnade typ sju eller nå.
Nu ska jag sätta mig med mina läxor!


*

Sitter och väntar på Sandra nu.. Skulle ha sovit hos henne om jag inte hade så jävla mycket läxar kvar som jag måste hinna göra imorgon. Ska göra både biologi&kemiprovet när jag kommer tillbaka så att jag blir av med det! Sen svenskan men den är inte svår och om två veckor har vi matte prov, men jag ska hinna med det!


DUMMASTE AV ALLA

Träffade på Linnea som skulle åka på samma buss som oss, ja tjurigare&dummare unge får man tamefan leta efter!
Ett par nya skor och 3st trosor följde med hem, skorna är jag jätte nöjd över. Efter att mina skor gick sönder när jag snubblade så har det vart panik då mina skor som jag använde "bara för tillfället" gav mig skavsår. 
Jag har jätte ont i magen justnu, ska hyra någon film och mysa med mamma.

Imorgon ska jag vara med Sandra :)

 
Söte Thim ♥ (jag och Sara bytte mobil så det där är inte min.)
Åh sommar, jag vill ha fuckin sommar pallar inte vintern mera.


07

Åker med till Västerås ändå!
Ska alldeles strax knalla neråt till busstationen o fixa bussbiljett till Fagersta.

VÄSTERÅS IMRGON?

Lovisa kom hit kring fyra igen det enda som vi gjorde var att kolla på tv. Jag kände mig så äcklig och trött så hade inte lust för annat.
Men det blev fart i mig efter att jag fått duscha, men då hade hon gått hem.. Skitsamma.
Imorgon kanske det blir en sväng över till Västerås, Lovisas mamma undrade om vi ville följa med. "Synd" nog så är det ganska tidigt, någongång vid tolv kommer vi iväg efter att vi mött henne i Fagersta, alltså måste jag lägga pengar på buss och förmodligen äta borta tillsammans med dem. Det vill jag inte, så tackar nog nej endå.

BIO

Jag var över en sväng till Avesta med Lovisa igår, det visade sig att plushuset stängde fyra och nästan alla andra med. Så vi fick sätta oss inne på coop som nå' jävla luffare för en stund. Sen en timme inne där vid bion medans vi väntade på att få komma in. Götakanal 3 är okej.
Natten blev väl.. bra kanske, jag gjorde bort mej men är iaf förlåten nu! Denna gången var det min tur att gå ner på minna bara knän..

Pierreälskling är sjuk i influensan, men fortf lika, hm.. glad? :)


09-09-09-09-09-09-09-09-09 /orkar inte skiten  


SÅ JÄVLA DUM

Jag kan som vanligt inte sova, skakar har ont i hela kroppen känns som om jag ska gå av på mitten snart.

Jag har legat och pratat i tfn med A, i säkert två timmer. Jag är så jävla dum att idioten får en chans till - men denna gång är den sista, de har jag lovat mig själv nu!

Ärligt talat så tror jag snart att jag ramlar ihop..?


Ge mig april 09 bara.

BEROENDE UTAV TIDEN.

Sandra åkte hem för en timme sen och jag har legat i badet i en timme nästan, ser ut som ett russin nu.
Vi tog bussen över till Avesta en sväng, kikade på kläder men hittade inte ett skit - "Bättre lycka nästa gång", kanske ser något imorgon med Lovisa. Bussen skulle gå tio i och Sandra som är "tidsberoende" ville gå tjugo minuter före den kom, så vi fick stå ute och vänta i 25 minuter, verkligen svinkallt.
Mina ena sko gick sönder också, när jag snubblade haha. Får limma den sen. :)


HEM TILL SANDRA

Jag är uppe, på klädd färdig fixad och allt o klockan är bara elva! Ska till Sandra så fick typ bråttom, även fast jag inte vet om hon sover fortfarande eller inte.. men skitsamma, för engångsskull så äre jag som är vaken/klar först!


ÄCKLAD

Har precis plattat håret och äntligen hittat en bh, har letat somfan. Måste börja städa mitt rum strax, det går inte att se golvet för alla kläder som ligger där.

Jag är jätteglad eftersom att bejb kommer hem idag (:D), sammtidigt som jag är så trött på A. Känns som om jag lätt skulle kunna slå ihjäl honom, jag är så less. Han lär sig aldrig, kan fortfarande inte vara ärlig. Förra gången var sista gången som han fick en ny chans, för nu orkar jag inte med det här är så jävla äcklad. Att ljuga är det värsta man kan göra.

Såklart jag saknar dagarna, för jag har varit glad att ha dem.


Det är ganska fint med vinter också, men nu är jag trött på skiten iaf om inte backen öppnar snart.
(jag tog bilden förra året, när jag älskad att ta kort haha..)


JOBBIGNATT

Jag har inte kunnat sova någonting inatt.. Somnade halv åtta (på morgon) och vaknade halv tolv!
Jag har haft så sjukt ont i magen inatt, usch hemskt. Nog för att jag brukar ha ont i magen titt som tätt men att ha såhär ont hör inte till vanligheterna, och tur är väl det för det känns som om det kommer ta mitt liv.


2010

Fyndig rubrik eller nått

Nyårsafton blev perfekt, hade riktigt kul! Från åtta fram tills tolv slaget var vi hemma hos faster o spelade bland annat Wii, Uno, Svarte Petter o sånnt. Trodde att jag skulle dö medans vi spelade två omgångar utav Svarte Petter, fiifan vad jag skrattade!
Tråkigt nog så la sig fabbe ner i soffan och skulle vila under tuneringen, men han kom igång sen igen när vi slog på datorn - inge sörre fara skedd alltså.

Jag somnade inte förens vid fyra någon gång, nu är jag svintrött och känner mig bakis.. Ska dra på mig kläder och lägga mig raklång i soffan o kika på den blåaråttan.




Freja

Jocke&Fabbe


RSS 2.0